7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

FOTO/VIDEO: Incendiu violent în Poiana Ilvei!

Mai multe echipaje de pompieri au fost direcționate spre Poiana Ilvei. Un imobil a fost cuprins de flăcări, existând riscul să se extindă și la alte case de locuit.  DE unde a izbucnit incendiul:

Un apel la 112 anunța un  incendiu la o casă de locuit din Poiana Ilvei. Flăcările ar fi izbucnit din bucătăria casei.

Inițial au fost direcționate la caz două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi.

Când au ajuns acolo și au văzut că flăcările s-au extins rapid, cuprinzând întreaga casă cu etaj și amenințând și casele vecine, s-au suplimentat forțele de intervenție.

Au fost suplimentate resursele cu două echipaje de pompieri de la Secția de Pompieri Năsăud, respectiv un echipaj de pompieri voluntari cu o autospecială de intervenție de la SVSU Măgura Ilvei” au transmis pompierii.

Nu sunt anunțate victime!

UPDATE

Din fericire, casele din apropierea celei cuprinse de flăcări au fost protejate, așa că pagubele au fost limitate considerabil.

În timpul intervenției, doi adulți și un copil au suferit atac de panică, primind îngrijiri la fața locului. Nu a fost nevoie de transport la spital.

Flăcările se manifestau violent, și amenințau să se extindă la vecinătăți. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate șase echipaje de pompieri militari de la subunitățile din Sângeorz Băi și Năsăud, respectiv un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Măgura Ilvei. Pompierii militari au evacuat trei butelii din zona de risc pentru evitarea producerii unei deflagratii. De asemenea, 4 bovine și 4 porcine au fost evacuate din adăposturi pentru animale. Intervenția a durat aproximativ 2 ore, interval în care echipajele de interventie, cu mobilizarea masivă a sătenilor, au limitat propagarea și localizat și lichidat focarele. Suprafața afectata de incendiu este de aproximativ 600 mp” au transmis reprezentanții ISU BN.

Conform pompierilor, evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea focului deschis în spatii închise.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...