5.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

FOTO/VIDEO: „La Năsăud s-a întâmplat ceva extraordinar!” A fost cinstită valoarea

În această seară la Năsăud s-a întâmplat ceva extraordinar! 10 femei care au pus mai presus de propriile dorințe nevoile celorlalți, au fost premiate în cadrul Galei Femeilor Solidare, organizată la Casa de Cultură! Sufletul și organizatorul acestei minunate gale, Iulia Ionela Dragu, este tot o doamnă care a ajuns să fie cunoscută de cei mai mulți dintre noi datorită sufletului ei mare și speranței pe care a adus-o în sufletele unor oameni fără speranță! Felicitări Iulia Dragu și tuturor doamnelor și domnișoarelor premiate în această seară! Chiar dacă pentru ele a fost o surpriză această nominalizare, ele meritau să fie cunoscute și date ca exemple! Nu de alta, dar de prea multe ori nu promovam binele și pe cei care îl fac! În schimb, în această seară a fost cinstită valoarea!”, a transmis Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, invitat duminică seară, la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud, alături de primarul orașului, Mircea Romocea.

Publicul din Năsăud s-a bucurat ieri seară de prezența inegalabilului actor, atât de iubit de public, Andrei Duban, iar câștigătorii celebrului concurs ,,Românii au Talent”, ediția a IV- a, au oferit publicului năsăudean un concert de excepție 100% live.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Ste2KV19xjM” /]

Cei cinci membri de la Brio Sonores – cinci voci înălțătoare, cinci tineri joviali și eleganți – au fost prezenți pentru prima oară la Năsăud impresionându-și audiența cu un spectacol de neuitat. Brio Sonores a fost „surpriza perfectă pentru acest eveniment”, au anunțat organizatorii mizând pe prezența scenică a celor cinci muzicieni, pe sunetul puternic, amalgamul de emoție și energie pe care ei sunt în stare să le transmită cu prisosință.

Pe scenă au urcat și Karina Pintea, elevă la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, dar și trupa Bloom compusă din elevi ai Colegiului „George Coșbuc” din Năsăud, cele 10 femei premiate la această primă ediție a galei fiind – Floarea Pleș – președintele Cercului Astra Năsăud, Maria Onigoaie – voluntar și coordonator al unor activități filantropice în Lușca, Dorina Buia – directoarea Clubului Copiilor din Năsăud, Mărioara Bușcoi – asistent maternal, Gabriela Onul – coordonatoarea Centrului de Voluntariat din Năsăud, Camelia Acu – coordonatoarea unor acțiuni caritabile în cadrul Asociației Off-Road Năsăud, Dana Someșan – purtător de cuvânt la Primăria din Năsăud, Iulia Negrea – de la mănăstirea Podu Coșnei care îngrijește peste 100 de copii acolo), Iulia Bidică – studentă la Universitatea Babeș Bolyai și director în cadrul Asociației „Împarte Bucurie” și Ana Ștefănel – care a absolvit Jurnalismul în cadrul FSPAC, UBB Cluj-Napoca, actualmente jurnalist la Bistrițeanul de doi ani, fiind totodată implicată și în proiectele Asociației Off Road Năsăud.

Foto @ Emil Radu Moldovan Facebook & Bistriteanul

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: