18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

LICHIDARE DE STOC la Winnie – magazin de jucării

Fiecare copil își dorește o jucărie de Paște. Iar părinții pot să-i facă fericiți și să economisească bani în același timp, asta dacă nu ratează super oferta unui magazin de jucării din Bistrița.

De mâine dimineață, 50 la sută reducere la tot stocul de jucării din magazinul Winnie, de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Calea Moldovei din Bistrița. Nici că putea face iepurașul o surpriză mai plăcută părinților înainte de Paște!

Super ofertă pentru părinți în aceste zile! Magazinul Winnie de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Calea Moldovei se va închide pentru că își va schimba profilul de activitate, astfel încât fix înainte de Paște pică la fix o lichidare de stoc de jucării.

De mâine dimineață, toate jucăriile din magazin vor putea fi cumpărate la jumătate de preț. Povestitorul Olaf, Povestitorul Mickey sau Păpușa Frozen, zeci de jocuri și jucării pentru copii mai mici sau mai mari vor fi la cel mai mic preț din oraș înainte de Paște. Dacă cumva vă trage cu ochiul vreo jucărie din fotografie, grăbiți-vă să ajungeți la magazin și să o cumpărați, stocul este unul limitat, cel mult câteva bucăți din fiecare produs.

[arve url=”https://youtu.be/Gi5bUqr1hqE” /]

Promoția va fi disponibilă toată săptămâna, până la epuizarea stocului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: