-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

LICHIDARE DE STOC la Winnie – magazin de jucării

Fiecare copil își dorește o jucărie de Paște. Iar părinții pot să-i facă fericiți și să economisească bani în același timp, asta dacă nu ratează super oferta unui magazin de jucării din Bistrița.

De mâine dimineață, 50 la sută reducere la tot stocul de jucării din magazinul Winnie, de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Calea Moldovei din Bistrița. Nici că putea face iepurașul o surpriză mai plăcută părinților înainte de Paște!

Super ofertă pentru părinți în aceste zile! Magazinul Winnie de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Calea Moldovei se va închide pentru că își va schimba profilul de activitate, astfel încât fix înainte de Paște pică la fix o lichidare de stoc de jucării.

De mâine dimineață, toate jucăriile din magazin vor putea fi cumpărate la jumătate de preț. Povestitorul Olaf, Povestitorul Mickey sau Păpușa Frozen, zeci de jocuri și jucării pentru copii mai mici sau mai mari vor fi la cel mai mic preț din oraș înainte de Paște. Dacă cumva vă trage cu ochiul vreo jucărie din fotografie, grăbiți-vă să ajungeți la magazin și să o cumpărați, stocul este unul limitat, cel mult câteva bucăți din fiecare produs.

[arve url=”https://youtu.be/Gi5bUqr1hqE” /]

Promoția va fi disponibilă toată săptămâna, până la epuizarea stocului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.