1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO/VIDEO: Lac pe strada Livezi, la fiecare ploaie! Poți ajunge cu barca la sensul giratoriu de un milion de euro

Strada Livezi a fost asfaltată odată cu lucrările la sensiul giratoriu de pe Tărpiului. Surpriza cea mare, „ascunsă” de autorități față de localnici, a fost că strada se transformă în lac, la fiecare ploaie. Aceștia au așadar posibilitatea să ajungă-n intersecție… chiar și cu barca!

„Când au făcut lucrările la sensul de un milion de euro, și am văzut planul de asfaltare a străzii, am întrebat dacă nu cumva gura aia de canal nu e prost amplasată. Ni s-a răspuns că AR TREBUI să poată face față ploilor și să adune apa pluvială. Ei, ce să vezi… ?!”, au spus localnicii de pe strada Livezi din Bistrița.

Gura de canal NU face față apei pluviale, mai ales că strada este puțin în pantă. Așa că apa se scurge și… tot trece de gura de canal. Iar „la bază” apa se strânge într-un adevărat „lac de acumulare”. Așa că cei care locuiesc în zonă ar putea ajunge în sensul giratoriu de un milion de euro… și cu barca.

Cum azi-noapte a plouat, de dimineață, bistrițenii care locuiesc pe strada Livezi s-au „lovit” iarăși de veșnica problemă care apare la fiecare ploaie.

Strada Livezi a fost asfaltată odată cu lucrările la sensul giratoriu de la intersecția Drumului de Centură cu strada Tărpiului. Deși localnicii au explicat că și înainte apa se scurgea, din cauză că strada e în pantă, tot nu s-au găsit soluții de realizare a unui sistem mai bun de canalizare – colectare a apei pluviale.

Au venit să desfunde. Că se înfundase un canal. De aceea a fost apa așa de mare astăzi. Dar lac avem la FIECARE ploaie. Mi se mai și inundă beciul, când apa crește prea tare. Iar după fiecare ploaie, carosabilul rămâne așa…”, ne-a mărturisit un localnic de pe strada Livezi.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.