14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

FOTO/VIDEO: Liderul PNL BN, la masa discuțiilor, cu Președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a convocat o întâlnire cu partidele. Scopul? Implementarea dorinței poporului exprimată prin votul de la Referendum. Liderul PNL BN, Ioan Turc, a fost și el printre cei prezenți la negocieri.

Pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, cetățenii au avut ocazia să voteze și la un Referendum pe tema justiției. Deoarece 41,27 la sută dintre cei cu drept de vot și-au exprimat părerea la Referendum, acesta este valid.

Astfel, președintele Klaus Iohannis a convocat o întâlnire cu partidele pentru a negocia modul în care dorința poporului va fi pusă în aplicare.

Din delegația PNL prezentă la masa negocierilor a făcut parte și liderul PNL BN, Ioan Turc.

Înaintea consultărilor, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că îşi doreşte să lucreze cu o largă majoritate parlamentară, fiind optimist că se poate crea aceasta. În opinia sa, nu este de dorit acum o amplă revizuire a Constituţiei şi consideră că referendumul de revizuire ar trebui suprapus pe un scrutin din cele care urmează – alegerile prezidenţiale, locale sau parlamentare.

[arve url=”https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/2028372110606620/” /]

Foto & Video – Administrația Prezidențială & PNL

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: