-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO/VIDEO: Lions Club Bistriţa are un nou preşedinte

Lions Club Bistriţa are un nou preşedinte: ieri seară, în salonul Hotelului Bistriţa, în prezenţa unor membri Lions din Sankt Polten (Austria) s-a desfăşurat ceremonia de predare-primire a mandatului de la fostul preşedinte, omul de afaceri Alexandru Mureşan, către noul preşedinte.

Cel care a preluat mandatul de preşedinte şi va conduce pentru doi ani Lions Club Bistriţa este Mihai Bilegan.

Noul preşedinte a sosit, de altfel, la ceremonie – alături de alţi colegi voluntari ai clubului – direct de la Preventoriul din Ilişua, unde s-a şi rănit uşor la mână.

Asociaţia derulează la Preventoriul din Ilişua un impresionant proiect de renovare şi restaurare a clădirii.

Fostul preşedinte, Alexandru Mureşan a prezentat, conform tradiţiei, un raport al activităţii sale ca preşedinte Lions Club Bistriţa şi a înmânat, la final, câteva diplome de apreciere pentru colegii care s-au implicat mai mult în evenimentele clubului.

Alexandru Mureşan a trecut în revistă cele mai importante proiecte Lions Club Bistriţa care au sprijinit comunitatea locală.

Printre acestea s-au numărat Târgul de purici ajuns la ediţia a V-a (în acest an voluntarii bistriţeni şi-au sprijinit logistic şi colegii din Turda pentru a începe un eveniment similar acolo), dar şi o serie de proiecte implementate la Preventoriul TBC Ilişua.

Tabăra de Creaţie Sub semnul culorilor primare, pentru copiii din Chişinău, Tineri Voluntari pentru bunici solitari, Ziua Voluntarului, Cupa Lions la şah, Unitatea mobilă stomatologică, Ziua Diabetului sau Cupa generozităţii la fotbal – au fost alte activităţi amintite în cadrul ceremoniei şi derulate cu success de Lions Club Bistriţa.

Fostul preşedinte al clubului a amintit şi de Lions Quest – programul integrat pentru deprinderea unor abilităţi sociale necesare în viaţă, implementat în parteneriat cu ISJ BN, dar şi de parteneriatele pe care clubul le derulează cu Asociaţia Micul Prinţ sau cu Asociaţia Nevăzătorilor din Bistriţa.

La ceremonie a participat şi Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean, care şi-a declarat admiraţia pentru implicarea Lions Club Bistriţa în viaţa comunităţii, dar şi sprijinul în proiectele viitoare ale asociaţiei:

[arve url=”https://youtu.be/IAC8UUncEJM” /]

Lions Club Bistriţa este parte a Districtului Lions 124 România, district cu peste 1350 membri, dar şi a Lions International, Asociaţie fondată în America în anul 1917, membră fondatoare a ONU, cu peste 1.400.000 de membri în întreaga lume.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.