21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

A lăsat Franța pentru Clinica Sanovil! Ce pediatru se alătură echipei:

Clinica Sanovil continuă să își mărească echipa de medici. În ultima lună, este deja al doilea pediatru care întregește echipa de profesioniști. Noul medic venit a lăsat clinici de renume din Franța pentru a ajuta copilașii cu probleme din Bistrița.

E bine să fi sănătos, dar inevitabil, oamenii se îmbolnăvesc. Și atunci, vrei cei mai buni doctori să se ocupe de tine. Iar dacă e vorba de copilul tău, atunci chiar că te interesezi să-l „lași” pe mâna celor mai buni!

Tocmai cunoscând acest lucru, cei de la Clinica Sanovil continuă să își contureze echipa, aducând specialiști și profesioniști.

Zilele acestea, la Clinica Sanovil a venit un nou medic pediatru. Dr. Andreea Piper a lăsat clinici cu renume din Franța pentru a veni și ajuta micuții bolnăviori din Bistrița.

Medicul pediatru a lucrat o perioadă de doi ani în Franța, în centre de referință precum Centre Hospitaliere Mulhouse – Reanimare neonatală, Centru Hospitaliere Antibes- Juan le Pin – pediatrie generală și Centre Hospitaliere Bastia din Corsica – pediatrie generală.

„Având stagii efectuate în Franța, atât pe pediatrie generală, cât și pe reanimare neonatală în maternitate de nivel III  (cel mai complex grad), va aduce cu siguranță un plus pentru pacienții din orașul nostru. Este foarte important faptul că am adus un nou medic pediatru, întrucât ne dorim ca toți părinții să își poată aduce copiii cu probleme la o consultație într-un timp cât mai scurt, fără să fie nevoiți să aștepte”, explică reprezentanții Clinicii Sanovil.

Astfel, la Clinica și Policlinica Sanovil, lucrează patru pediatrii permanenți: Dr. Boca Dalina, un medic cu o bogată experiență, care lucrează aici de multi ani, Dr. Elsayed Andra – singurul pediatru doctorand din județ, care este în curs de obținere a celei de-a doua specialități pe oncologie pediatrică, Dr. Crețu Lucia – medic specialist pediatrie venit din Cluj, care are  competență în îngrijiri paleative și Dr. Piper Andreea, care a lăsat Franța pentru Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...