19.7 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

A lăsat Franța pentru Clinica Sanovil! Ce pediatru se alătură echipei:

Clinica Sanovil continuă să își mărească echipa de medici. În ultima lună, este deja al doilea pediatru care întregește echipa de profesioniști. Noul medic venit a lăsat clinici de renume din Franța pentru a ajuta copilașii cu probleme din Bistrița.

E bine să fi sănătos, dar inevitabil, oamenii se îmbolnăvesc. Și atunci, vrei cei mai buni doctori să se ocupe de tine. Iar dacă e vorba de copilul tău, atunci chiar că te interesezi să-l „lași” pe mâna celor mai buni!

Tocmai cunoscând acest lucru, cei de la Clinica Sanovil continuă să își contureze echipa, aducând specialiști și profesioniști.

Zilele acestea, la Clinica Sanovil a venit un nou medic pediatru. Dr. Andreea Piper a lăsat clinici cu renume din Franța pentru a veni și ajuta micuții bolnăviori din Bistrița.

Medicul pediatru a lucrat o perioadă de doi ani în Franța, în centre de referință precum Centre Hospitaliere Mulhouse – Reanimare neonatală, Centru Hospitaliere Antibes- Juan le Pin – pediatrie generală și Centre Hospitaliere Bastia din Corsica – pediatrie generală.

„Având stagii efectuate în Franța, atât pe pediatrie generală, cât și pe reanimare neonatală în maternitate de nivel III  (cel mai complex grad), va aduce cu siguranță un plus pentru pacienții din orașul nostru. Este foarte important faptul că am adus un nou medic pediatru, întrucât ne dorim ca toți părinții să își poată aduce copiii cu probleme la o consultație într-un timp cât mai scurt, fără să fie nevoiți să aștepte”, explică reprezentanții Clinicii Sanovil.

Astfel, la Clinica și Policlinica Sanovil, lucrează patru pediatrii permanenți: Dr. Boca Dalina, un medic cu o bogată experiență, care lucrează aici de multi ani, Dr. Elsayed Andra – singurul pediatru doctorand din județ, care este în curs de obținere a celei de-a doua specialități pe oncologie pediatrică, Dr. Crețu Lucia – medic specialist pediatrie venit din Cluj, care are  competență în îngrijiri paleative și Dr. Piper Andreea, care a lăsat Franța pentru Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...