12.3 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

FOTO/VIDEO – Marea surpriză: Un talentat adolescent de 16 ani a cucerit Marele premiu și Trofeul Festivalului „Valeria Peter Predescu”!

Festivalul-concurs „Valeria Peter Predescu” s-a încheiat aseară, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița, iar marea surpriză, după 9 ani, este că juriul super-profesionist – toți membrii acestuia sunt specialiști incontestabili ai folclorului românesc autentic și onești evaluatori – au votat, aproape unanim, din câte am înțeles…

Marele câștigător al competiției a fost declarat imperbul, dar foarte talentat cântăreț băcăuan Ștefan Alexandru Negru, de…16 ani! S-au înșelat? Eu zic că nu. Dar mai bine să ascultăm interpretarea finală a câștigătorului:

[arve url=”https://youtu.be/pTQJ5LqZ980″ /]

Premiile au fost înmânate de domnii Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna, îndrăgitul nostru interpret de muzică populară, actualmente ministru-secretar de stat la Ministerul Culturii și de doamna conf. dr. Gabriela Rusu Păsărin de la Radio România care i-a acordat la secțiunea – tineri interpreți de muzică populară – premiul special al Societății Române de Radiodifuziune.

Sincere Felicitări tânărului Ștefan Alexandru Negru! Este o foarte mare performanță, sperăm urmată de o minunată carieră artistică.

Celelalte detalii despre Festivalul-concurs Valeria Peter Predescu, ediția a IX-a, din acest an, una foarte reușită, plus imaginile și înregistrările video, conform promisiunii, mâine într-un articol mai amplu, că tot este weekend! Veți avea posibilitatea, toți cei ce m-ați întrebat să vă scoateți pozele sau clipurile care vă interesează. Felicitări organizatorilor!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.