23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Șoferul TIR-ului ars în Pasul Tihuța este blocat în țara noastră. Ce spune poliția despre legalitatea transportului:

Ucraineanul care conducea TIR-ul care a fost cuprins de flăcări aseară în Pasul Tihuța este blocat în țara noastră, după ce incendiul i-a ars documentele. TIR-ul este și el blocat în Pasul Tihuța, fiind păzit de către jandarmi, până când reprezentanții firmei ucrainene de care aparține vor veni să preia încărcătura.

Aseară, un TIR încărcat cu azotat de amoniu a fost cuprins de flăcări în Pasul Tihuța. Întrucât exista pericol de explozie, șoferii care tranzitau zona au fost ținuți la un kilometru distanță de locul unde se afla TIR-ul.

Acesta fusese încărcat cu 22 de tone de azotat de amoniu în Târgu Mureș și urma să ajungă în Ucraina. Șoferul mastodontului a rămas doar cu hainele de pe el, flăcările mistuindu-i pantofii, dar și telefonul și documentele. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Fără acte, bărbatul a rămas blocat în țara noastră, Poliția și Consulatul Ucrainei din țara noastră făcând eforturi să îl pună în legalitate pentru a se putea întoarce în țară.

De asemenea, Poliția a verificat și legalitatea transportului și au ajuns la concluzia că TIR-ul îndeplinea toate condițiile legale pentru acest tip de marfă. În acest caz s-a deschis un dosar penal in rem, pentru distrugere.

TIR-ul ars se află încă în Pasul Tihuța, într-o parcare, unde, încă de ieri este păzit de către jandarmi. Aceștia vor continua să supravegheze mastodontul, până când firma ucraineană de care aparține va ajunge acolo și va prelua încărcătura.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.