5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Aveți curaj și talent? Poftiți la concursul culinar de gulaș, în Schullerwald…!

Primăria Bistriţa organizează sâmbătă, 12 mai 2018, în cadrul Maialului Bistriţean Maghiar, tradiţionalul concurs culinar de gătit gulaş dotat cu premii. Ca şi în anii precedenţi, se pune gratuit la dispoziţia fiecărei echipe participante spaţiul necesar de desfăşurare al acţiunii, lemne de foc, 10 kg carne porc / vită / oaie, 5 kg cartofi,  pâine, șerveţele, tacâmuri și farfurii de unică folosinţă.

Evenimentul se va desfăşura în Pădurea Schullerwald, se înscrie în calendarul acţiunilor organizate de Municipiului Bistriţa şi se află la cea de-a şaptea ediţie.

Ca şi în anii precedenţi, Primăria Bistriţa va pune gratuit la dispoziţia fiecărei echipe participante spaţiul de desfăşurare al acţiunii, asigurând montarea pavilioanelor, dar concurenții vor avea la dispoziție gratuit și lemne de foc, alături de cele două ingrediente de bază pentru gulaș: 10 kg carne porc/vită/oaie, 5 kg cartofi, pâine (4 bucăți franzelă), șerveţele, tacâmuri, farfurii de unică folosinţă.

Concursul este deschis atât persoanelor fizice cât şi agenţilor economici, iar termenul limită de înscriere este până la data de 5 Mai 2018. Datorită condiţiilor de spaţiu şi dotare numărul participanţilor este limitat la 20, prin urmare, înscrierile se vor efectua în ordinea depunerii solicitării”, se mai precizează într-un comunicat al Primăriei Bistrița.

Concurenții trebuie să știe că, dacă vor avea curaj să se înscrie în competiție, trebuie să contribuie și ei cu ceva: în primul rând trebuie să aibă ceaunul de minim 20 de litri în care vor găti tradiționalul preparat și să asigure, din resurse proprii,  ingredientele necesare pregătirii gulaşului. La finalul competiţiei, fiecare echipă trebuie să ofere câte 30 de porţii persoanelor prezente la manifestare.

Pentru detalii suplimentare, puteţi contacta Serviciul Turism, Sport, la telefoanele 0263-223.923, 0756.222.001 – int. 198. Persoană de contact, Ovidiu Bozbici – tel. 0784.453.035.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!