22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

FOTO/VIDEO: Mergi la Târgul de nunți și-ți alegi verigheta de la Atlantis Gold, din peste 2.000 de modele, la super prețuri

Mii de modele de verighete, simple sau complexe, vă așteaptă la Târgul de Nunți. Cei de la Atlantis Gold vă pot oferi consultață în alegerea inelului care să vă pecetluiască iubirea. Și au și reduceri substanțiale:

Ați spus DA și acum vă pregătiți pentru marea zi! Una dintre cele mai grele alegeri este cea a verighetelor. Pentru că le veți purta toată viața și sunt simbolul iubirii voastre!

Nu trebuie să vă faceți însă griji dacă mergeți la Târgul de Nunți de la Metropolis. Cei de la Atlantis Gold vă așteaptă cu peste 2.000 de modele. Și vă oferă consultanță, astfel încât verigheta aleasă să vorbească despre iubirea voastră.

Avem modele simple sau mai complexe. De la tradiționalul aur galben, la aur alb sau roze. Produsele sunt de calitate și diversitatea modelelor vin în întâmpinarea și celor mai pretențioși clienți”, spun cei de la Atlantis Gold.

Reducerile sunt și ele însemnate. Verighetele se pot achiziționa cu un discount de 5 până la 15 la sută, în funcție de model.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...