3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO/VIDEO: Mergi la Târgul de nunți și-ți alegi verigheta de la Atlantis Gold, din peste 2.000 de modele, la super prețuri

Mii de modele de verighete, simple sau complexe, vă așteaptă la Târgul de Nunți. Cei de la Atlantis Gold vă pot oferi consultață în alegerea inelului care să vă pecetluiască iubirea. Și au și reduceri substanțiale:

Ați spus DA și acum vă pregătiți pentru marea zi! Una dintre cele mai grele alegeri este cea a verighetelor. Pentru că le veți purta toată viața și sunt simbolul iubirii voastre!

Nu trebuie să vă faceți însă griji dacă mergeți la Târgul de Nunți de la Metropolis. Cei de la Atlantis Gold vă așteaptă cu peste 2.000 de modele. Și vă oferă consultanță, astfel încât verigheta aleasă să vorbească despre iubirea voastră.

Avem modele simple sau mai complexe. De la tradiționalul aur galben, la aur alb sau roze. Produsele sunt de calitate și diversitatea modelelor vin în întâmpinarea și celor mai pretențioși clienți”, spun cei de la Atlantis Gold.

Reducerile sunt și ele însemnate. Verighetele se pot achiziționa cu un discount de 5 până la 15 la sută, în funcție de model.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...