21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO- Mii de bistrițeni au cântat aseară, pe Pietonal, versurile pieselor celor de la Paraziții și ale Deliei

A doua zi din cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Bistriței a adunat pe Pietonal mii de bistrițeni. Cei tineri au savurat versurile pieselor celor de la Paraziții, dar și ale Deliei.

Aseară, pietonalul Liviu Rebreanu a început să se umple încet-încet, de la orele 18.00. Atelierul de olărit a fost una dintre atracțiile copiilor, dar și zonele cu baloane și jucării.

Apoi bistrițenii s-au strâns în jurul scenei, acolo unde, începând cu ora 19.00, au urcat Diana Bucșa și Iarba Fiarelor.

Pietonalul a devenit parcă neîncăpător atunci când pe scenă au urcat cei de la Paraziții. Adolescenții au fost în delir, savurând piesele și uneori chiar acoperind cu vocile lor pe interpreți.

Seara s-a încheiat cu Delia, în chiotele și strigătele de admirație ale fanilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...