4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Mii de bistrițeni, în stradă, la Ștefan Bănică & The 50’s: „Aveți o țară frumoasă, trăiți aici, trăiți liber, trăiți cum vreți…”

Ștefan Bănică și trupa de instrumentiști care îl acompaniază, The 50’s, au susținut un spectacol de zile mari, astă-seară, în centrul orașului, unde s-au adunat din nou mii de bistrițeni – admiratori ai artistului care le-a transmis, în final: „Aveți o țară frumoasă, trăiți aici, trăiți liber, trăiți cum vreți și mai ales cu cine vreți…”

 

Ștefan Bănică a susținut un spectacol incendiar în penultima seară a Târgului Mare din Bistrița – mii de oameni luând cu asalt piața centrală a orașului, pentru a se bucura de piesele, farmecul, carisma, stilul inconfundabil al lui Ștefan Bănică Jr și rock’n’rollul său autohton.

De altfel, Ștefan Bănică și-a început show-ul cu o constatare admirativă: „Cea mai bună pălincă e la Bistrița…”, interpretând apoi piese vechi pe care bistrițenii le-au cântat alături de artist, dar și piese mai noi, de pe albumul Picat din lună.

[arve url=”https://youtu.be/arbShhEWOpE” /]

Ăsta-s eu”, „Ea mi-a pus cătușe”, „Alerg printre stele”, „Cine stă la masa mea”, dar și „Ani de liceu” din filmul Liceenii (în care Ștefan Bănică a jucat rolul principal și care l-a făcut practic celebru) au făcut deliciul numerosului public de toate vârstele… „Este cea mai mare onoare pentru un artist – să aibă la un loc, în public, toate generațiile…”, a remarcat la un moment dat Ștefan Bănică și a fost limpede pentru toată lumea că oamenii s-au simțit bine, au cântat și au dansat în stradă, chiar dacă nu la fel de sexy și convingător precum Ștefan Bănică pe scenă… (În paranteză fie spus, artistul a tot pomenit printre picături, de pălinca de la Bistrița, fără ca organizatorii sa se prindă și să-i ofere în sărăcie o sticlă de undeva… Sperăm că problema s-a rezolvat totuși, după spectacol, în culise. Ca să fie bine pentru toată lumea…!)

În rest, a fost o seară cu adevărat reușită, un spectacol de zile mari cu instrumentiști profesioniști care și-au demonstrat din plin măiestria pe scenă, cu rock’n’roll original și surprinzător pe alocuri, dar și o atmosferă caldă și cuceritoare. „Aveți o țară frumoasă, trăiți aici, trăiți liber, trăiți cum vreți, și mai ales cu cine vreți…!”, a conchis Ștefan Bănică în finalul concertului…

[arve url=”https://youtu.be/aymCcKZy0hg” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.