10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO/VIDEO: Pietonalul, însuflețit de cavaleri și domnițe! Grecii de la Kosa Mostra, molipsitor de optimiști

Serbările Bistriței medievale au însuflețit în această după-amiază Pietonalul Liviu Rebreanu, acolo unde muzica din alte vremuri a cuprins întreaga suflare din centrul vechi al orașului! Domnițele și-au etalat grația, încercând să cucerească titlul suprem, iar muzicienii greci de la Kosa Mostra sunt molipsitor de optimiști și energici:

 

Ordinul Cavalerilor de Mediaș a oferit bistrițenilor un spectacol pe cinste, din săbii au țâșnit scântei, arcurile s-au încordat la maximum, iar parada medievală a cavalerilor, domnițelor și oaspeților lor – devenită deja tradiție în cadrul acestor serbări – a colorat atmosfera după-amiezii.

[arve url=”https://youtu.be/1idPEF1A628″ /]

Seara a început cu un micro-concert de muzică medievală susținut de trupa Obscurus Orbis din Letonia, după care, pe scenă au urcat cele 9 domnițe care vor încerca astăzi și mâine să cucerească aprecieri din partea juriului, dar și a publicului, pentru a cuceri titlul suprem de Domnița Bistriței 2018.

Tinerele care vor primi drept premiu o rochie de epocă croită de însăși faimoasa Tina Olari, designerul care a creat rochia câștigătoarei Miss World, s-au prezentat în fața bistrițenilor, fiind întâmpinate cu aplauze și urale. Sunt eleve la Colegiul „Liviu Rebreanu” și la „Corneliu Baba”, cele mai multe pasionate de artă, muzică și șah:

[arve url=”https://youtu.be/rEL6zFMiGME” /]

Muzicienii greci de la Koza Mostra susțin în aceste momente un recital extraordinar și de-a dreptul incendiar pe scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, urmând ca seara medievală să se încheie cu un spectacol de animație cu foc susținut de trupa SiriuS. De la ora 21:00, în centrul orașului este așteptat Ștefan Bănică Junior cu un recital care se anunță, de asemenea, extraordinar.

[arve url=”https://youtu.be/qVGg8gr8S9w” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: