20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

O tânără din Dumitra, vizitată de polițiștii dejeni

Polițiștii biroului Investigații Criminale Dej au fost în vizită la o tânără din Dumitra. Acest lucru s-a datorat faptului că atunci când bistrițeanca a fost în Dej, nu s-a întors cu mâinile goale.

Au călătorit de la Dej la Dumitra pentru a-i face o vizită specială unei tinere de 25 de ani.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Dej au făcut percheziții la domiciliul bistrițeancei. Motivul? Pentru a-i găsi „suvenirurile” pe care și le-a adus în urma vizitei ei în Dej.

Conform Dejeanul.ro, tânăra ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate din Dej, de unde ar fi sustras circa 700 de lei, un ceas și două brățări din aur, cauzând un prejudiciu de circa 5.000 de lei.

Polițiștii au găsit toate bunurile furate și le-au returnat persoanei vătămate. Tânăra din Dumitra este cercetată pentru furt.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.