23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO/VIDEO: Momentul când un avion ce survolează zona noastră alimentează un F16

Zona Bistriței este survolată zi și noapte de avioane ”cisterne”. Cristian Tiron a surprins momentul când un astfel de avion alimentează un F16 (Fighting Falcon).

Mai multe avioane ”cisterne” survolează, zi și noapte, zona Bistriței. Sunetele îi înspăimântă pe bistrițeni, îi trezesc în timpul nopții, etc.

Avioane NATO survolează zona Bistriței!

Tot mai mulți bistrițeni și-au descărcat aplicația pentru a urmări exact ce se întâmplă pe cerul Bistriței. Unii, pasionați de avioane de mult timp, au aplicația și cu funcția 3D. Pe adresa redacției au sosit câteva imagini trimise de Vrenciu.

Aceste imagini au fost surpinse astăzi în jurul orei 09.00.

Un alt pasionat de avioane/fotografie/video, Cristian Tiron, a reușist să surprindă momentul în care un avion McDonnell Douglas KC–10 Extender alimentează un F16 (Fighting Falcon).

Între timp … după zile de așteptare, am surprins live de la sol F16 alimentând în aer dintr-o cisternă McDonnell Douglas KC–10A Extender NCHO220 de la 8000 m deasupra solului ...” a scris Cristian Tiron.

Alte imagini foto/video postate de Cristian:

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Eu urmaresc demult flightradar cand ma plictisesc seara (mai rar). Extrem de putine avioane comerciale trec deasupra Bistritei in mod normal, rutele cele mai apropiate fiind la aprox. 30 km minim. Problema e ca acum acest site e foarte vizualizat, astfel incat sacadeaza si nu mai poti vedea in timp real ce tranziteaza zona, randarea fiind foarte greoaie. Deasupra Ucrainei nu s-a vazut nimic acu cateva zile, desi sunt in mod normal avioane de razboi.

  2. De mic copil sunt fan avioane …Am făcut acest video stând în ..standby.. cam 3 zile să surprind aceste avioane și chiar pentru a nu se panica lumea ! Din anii 1923 se fac alimentări în aer, dar ideea este că toată lumea auzise zgomot și nu prea înțelegea ce se întâmplă. Deci avioanele NATO de luptă, se alimentează în aer din cisterne care survolează în 2 puncte cheie și anume zona noastră și sudul țării .După alimentare ,F16 și nu numai , pleacă spre zona de conflict sau survolează și ele așteptând o comandă de zbor ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: