9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO/VIDEO: Momentul când un avion ce survolează zona noastră alimentează un F16

Zona Bistriței este survolată zi și noapte de avioane ”cisterne”. Cristian Tiron a surprins momentul când un astfel de avion alimentează un F16 (Fighting Falcon).

Mai multe avioane ”cisterne” survolează, zi și noapte, zona Bistriței. Sunetele îi înspăimântă pe bistrițeni, îi trezesc în timpul nopții, etc.

Avioane NATO survolează zona Bistriței!

Tot mai mulți bistrițeni și-au descărcat aplicația pentru a urmări exact ce se întâmplă pe cerul Bistriței. Unii, pasionați de avioane de mult timp, au aplicația și cu funcția 3D. Pe adresa redacției au sosit câteva imagini trimise de Vrenciu.

Aceste imagini au fost surpinse astăzi în jurul orei 09.00.

Un alt pasionat de avioane/fotografie/video, Cristian Tiron, a reușist să surprindă momentul în care un avion McDonnell Douglas KC–10 Extender alimentează un F16 (Fighting Falcon).

Între timp … după zile de așteptare, am surprins live de la sol F16 alimentând în aer dintr-o cisternă McDonnell Douglas KC–10A Extender NCHO220 de la 8000 m deasupra solului ...” a scris Cristian Tiron.

Alte imagini foto/video postate de Cristian:

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Eu urmaresc demult flightradar cand ma plictisesc seara (mai rar). Extrem de putine avioane comerciale trec deasupra Bistritei in mod normal, rutele cele mai apropiate fiind la aprox. 30 km minim. Problema e ca acum acest site e foarte vizualizat, astfel incat sacadeaza si nu mai poti vedea in timp real ce tranziteaza zona, randarea fiind foarte greoaie. Deasupra Ucrainei nu s-a vazut nimic acu cateva zile, desi sunt in mod normal avioane de razboi.

  2. De mic copil sunt fan avioane …Am făcut acest video stând în ..standby.. cam 3 zile să surprind aceste avioane și chiar pentru a nu se panica lumea ! Din anii 1923 se fac alimentări în aer, dar ideea este că toată lumea auzise zgomot și nu prea înțelegea ce se întâmplă. Deci avioanele NATO de luptă, se alimentează în aer din cisterne care survolează în 2 puncte cheie și anume zona noastră și sudul țării .După alimentare ,F16 și nu numai , pleacă spre zona de conflict sau survolează și ele așteptând o comandă de zbor ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.