11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO/VIDEO: Nepoata primarului din Parva, campioană la gimnastică ritmică în Spania

Gimnastica ritmică îi e în sânge bistrițencei Denisa Tănase. Nepoata primarului din Parva e plecată de ani buni pe meleagurile Spaniei, iar zilele trecute a câștigat Campionatul de Gimnastică Ritmică din Andalusia.

Chiar și-n vremuri de pandemie, pasiunea și determinarea te poate face să ”spargi normele”. Zilele trecute, pe podiumul Campionatului de Gimnastică Ritmică din Andalusia, Spania, urca Denisa Tănase.

Nepoata primarului din Parva a reușit să câștige medalia de aur, făcând mândri pe cei dragi, dar și românii.

E plecată în Spania de când avea doi anișori. Deci, de mai bine de 10 ani e acolo. A fost un campionat regional. Felicitări ei!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Strungari.

Denisa face gimnastică de ani buni, iar perseverența și pasiunea ei i-au fost astfel răsplătite.

Mândri de fiica noastră DENISA, care a câștigat locul 1 în Campionatul de gimnastică ritmică Andalusia, Spania. Felicitări pentru că meriți. TE IUBIM MULT!!” a scris tatăl Denisei pe Facebook.

 

FOTO&VIDEO- FB Ioan Strungari/ Nicolae Tanase

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.