10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

FOTO/VIDEO: O bunică a murit după ce a rămas blocată în casa cuprinsă de flăcări

Intervenție dificilă în Dealu Ștefăniței! O casă izolată, la care nu pot ajunge autospecialele pompierilor, a fost cuprinsă de flăcări. Mai mult, o persoană ar fi prinsă în casa unde a izbucnit incendiul.

Salvamontiștii și pompierii năsăudeni intervin în Dealu Ștefăniței unde o casă de locuit e fost cuprinsă de flăcări.

Intervenția e una cu atât mai dificilă cu cât casa de locuit e într-o zonă izolată. Autospecialele pompierilor nu pot ajunge în zonă. Casa e și din lemn, ceea ce favorizează propagarea flăcărilor cu repeziciune.

Secția de pompieri Năsăud, SVSU Romuli și Salvamont Bistrița Nasaud intervin în localitatea Dealu Ștefăniței la un incendiu izbucnit la o casă din lemn, care este cuprinsă de flăcări în totalitate. Din informațiile primite până în momentul de față, în casa respectivă locuiește o persoană care ar fi rămas surprinsă în locuință. Imobilul se află într-o zonă izolată, în câmp, fără posibilitate de acces a autospecialelor de intervenție până în apropiere. Intervenția este în dinamică” anunță reprezentanții ISU BN.

UPDATE 13.50

Din păcate, în momentul în care s-a putut asigura accesul în interiorul casei, echipajele de intervenție au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 88 de ani, decedată. Casa construită din lemn, pe o suprafață de circa 20 mp, ardea în totalitate în momentul în care pompierii voluntari de la SVSU Romuli au ajuns la locul indicat” transmit reprezentanții ISU BN.

Astăzi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care o femeie a decedat. Conform primelor date, femeia, în vârstă de 88 de ani, din localitatea Dealul Ștefăniței, comuna Romuli, se afla în locuința sa în momentul în care a izbucnit un incendiu. Din nefericire, aceasta a decedat. Cercetările în acest caz continuă în cadrul dosarului deschis pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

Sursă foto/video- SVSU Romuli

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....