24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Te îmbraci bine de la MARECOM și-l ajuți pe Moș Crăciun să ajungă și la copiii săraci!

E luna decembrie, luna cadourilor, luna în care ne gândim mai mult la cei din jurul nostru. Îmbracă-te de iarnă cu haine de la Marecom și devi automat ajutorul lui Moș Crăciun. O parte din banii care îi plătești vor fi folosiți pentru a cumpăra tablete copiilor nevoiași. Unde mai pui că bunătatea ta e răsplătită și cu un voucher pe care îl vei putea folosi la cumpărăturile de anul viitor.

Marecom, singura firmă de profil textil din județ, a deschis un magazin și la Bistrița, după ce produsele lor s-au recomandat singure datorită calității și croiului unic. Așa că acum, clienții care înainte străbăteau zeci de kilometri pentru a-și cumpăra haine de calitate, pot face cumpărături de la magazinul de pe Calea Moldovei din municipiu.

Aici găsesc oricând paltoane, scurte de stofa, geci, costume, sacouri, pantaloni, cămăși, ținute de gală, office, casual și sport, cu design în tendințe, rochii moderne croite impecabil, toate realizate din materiale de cea mai bună calitate.

Cei de la Marecom au ”pus o vorbă” la Polul Nord, așa că cei care cumpără în luna decembrie de la magazinul din Bistrița, devin automat ajutoarele lui Moș Crăciun.

Mai exact, CINCI LA SUTĂ din încasările lunii decembrie vor fi folosite pentru a achiziționa tablete copiilor nevoiași care nu-și permit un asemenea gadget.

Patronii Marecom speră să reușească să cumpere câteva zeci de tablete, astfel încât FIECARE copil să aibă posibilitatea de a învăța, chiar dacă școala se face ONLINE. Aceștia chiar te provoacă să le faci tu cunoscut vreun caz de copil care are nevoie de tabletă. Indiferent că le spui atunci când faci cumpărături sau le transmiți datele copilului într-un mesaj pe pagina de Facebook MARECOM.

Mai mult, bunătatea clienților din luna decembrie este răsplătită. Fiecare client care se îmbracă cu haine de la orice magazin Marecom, în luna decembrie, primește un voucher cu o reducere de 5 la sută pe care îl va putea folosi la cumpărăturile din lunile ianuarie și februarie 2021.

Așadar, te îmbraci bine de la Marecom, ajuți copiii nevoiași să aibă acces la educație și bonus, mai primești și vouchere cu reduceri pentru cumpărăturile de anul viitor!

Grăbește-te! Magazinul MARECOM te așteaptă pe Calea Moldovei nr 17, de Luni până Vineri între orele 09.00-18.00, iar Sâmbăta între 9.00-17.00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...