20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO/VIDEO – Ogâgău: Să vină cineva din extern la verificat! Nu se mai poate să-și bată joc de lucrări!

Primarul orașului Sîngeorz Băi a răbufnit! ”Am făcut sesizări peste sesizări! Nu se mai poate să-și bată joc de lucrări! Să vină cineva din extern la verificat!” – a declarat Ogâgău pentru Bistrițeanul.ro.

Traian Ogâgău, încă primar în exercițiu al orașului Sîngeorz Băi, a răbufnit. Acesta acuză două firme – una de la noi din județ și una din Cluj, că execută prost lucrările. Mai mult, Ogâgău susține că a făcut sesizări de-a lungul derulării proiectelor, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.

  1. Proiectul Pistelor de Biciclete- derulat de Mis Group

În octombrie 2019 se semna contractul, în valoare de 5 milioane de euro, de realizare piste de bicicliști pe malul râului Someș, asfaltări străzi și pod rutier. Firma câștigătoare a fost MIS Group.

Lucrările se apropie de finalizare, dar primarul orașului Sîngeorz-Băi susține că lucrările sunt prost făcute. Iar acum cere să fie verificate de o comisie din exterior.

Efectiv m-am săturat! Am făcut sesizări peste sesizări. Le-am explicat că NU e bine, încă din timpul lucrărilor. Le-am spus că fundația NU e bună, că nu au ales bine sezonul de lucru pentru acest proiect. Ne-au zis că suntem proști, că noi nu știm. Acum s-au retras apele și se vede că pietrele plutesc. Nu există o fundație rezistentă. Păi așa ceva NU se poate! Să vină cineva din extern să verifice și să-i pună să repare. Că nu am făcut contract pe o grămadă de bani ca peste câțiva ani să îl refac iarăși. Ia să nu-și mai bată joc de lucrări și de sîngeorzeni. Dar acum să vedem cum repară! Că asta e marea problemă!” – a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Traian Ogâgău.

Acesta este de părere că printr-o verificare a unei comisii externe nu se vor mai ”închide ochii” pentru a nu supăra pe unul și pe altul.

Că ei sunt dumnezeul și isusul lucrărilor în județ, și să nu-i supere nimeni. Că noi suntem proști și nu știm. Să vină atunci cineva din extern si să ne spună CUM trebuie făcut! Și să-și facă treaba așa cum trebuie”  – a mai spus Ogâgău.

2. Utilitățile pe Valea Borcutului – altă problemă

Traian Ogâgău cere o comisie externă de verificare și a proiectului privind utilitățile de pe Valea Borcutului.

Acesta acuză o firmă din Cluj – Nordconforest – că fac lucrările fără să analizeze situația din teren. Mai exact, conductele ar trebui să treacă pe lângă ziduri, pe proprietatea oamenilor.

În acest sens, cere locuitorilor de pe această vale să se întâlnească cu reprezentanții Aquabis și astfel să facă solicitare de amplasare a conductelor pe proprietățile lor.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.