16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO – Ogâgău: Să vină cineva din extern la verificat! Nu se mai poate să-și bată joc de lucrări!

Primarul orașului Sîngeorz Băi a răbufnit! ”Am făcut sesizări peste sesizări! Nu se mai poate să-și bată joc de lucrări! Să vină cineva din extern la verificat!” – a declarat Ogâgău pentru Bistrițeanul.ro.

Traian Ogâgău, încă primar în exercițiu al orașului Sîngeorz Băi, a răbufnit. Acesta acuză două firme – una de la noi din județ și una din Cluj, că execută prost lucrările. Mai mult, Ogâgău susține că a făcut sesizări de-a lungul derulării proiectelor, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.

  1. Proiectul Pistelor de Biciclete- derulat de Mis Group

În octombrie 2019 se semna contractul, în valoare de 5 milioane de euro, de realizare piste de bicicliști pe malul râului Someș, asfaltări străzi și pod rutier. Firma câștigătoare a fost MIS Group.

Lucrările se apropie de finalizare, dar primarul orașului Sîngeorz-Băi susține că lucrările sunt prost făcute. Iar acum cere să fie verificate de o comisie din exterior.

Efectiv m-am săturat! Am făcut sesizări peste sesizări. Le-am explicat că NU e bine, încă din timpul lucrărilor. Le-am spus că fundația NU e bună, că nu au ales bine sezonul de lucru pentru acest proiect. Ne-au zis că suntem proști, că noi nu știm. Acum s-au retras apele și se vede că pietrele plutesc. Nu există o fundație rezistentă. Păi așa ceva NU se poate! Să vină cineva din extern să verifice și să-i pună să repare. Că nu am făcut contract pe o grămadă de bani ca peste câțiva ani să îl refac iarăși. Ia să nu-și mai bată joc de lucrări și de sîngeorzeni. Dar acum să vedem cum repară! Că asta e marea problemă!” – a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Traian Ogâgău.

Acesta este de părere că printr-o verificare a unei comisii externe nu se vor mai ”închide ochii” pentru a nu supăra pe unul și pe altul.

Că ei sunt dumnezeul și isusul lucrărilor în județ, și să nu-i supere nimeni. Că noi suntem proști și nu știm. Să vină atunci cineva din extern si să ne spună CUM trebuie făcut! Și să-și facă treaba așa cum trebuie”  – a mai spus Ogâgău.

2. Utilitățile pe Valea Borcutului – altă problemă

Traian Ogâgău cere o comisie externă de verificare și a proiectului privind utilitățile de pe Valea Borcutului.

Acesta acuză o firmă din Cluj – Nordconforest – că fac lucrările fără să analizeze situația din teren. Mai exact, conductele ar trebui să treacă pe lângă ziduri, pe proprietatea oamenilor.

În acest sens, cere locuitorilor de pe această vale să se întâlnească cu reprezentanții Aquabis și astfel să facă solicitare de amplasare a conductelor pe proprietățile lor.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...