8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO/VIDEO: Pericol la puntea de pe Ghinzii!

O plasă de fier a fost amplasată în ambele capete ale punții pietonale peste Bistrița, de pe Valea Ghinzii. Nimeni nu a anunțat nimic, însă s-a decis că puntea reprezintă un pericol. CARE este explicația municipalității:

Începând de ieri, multiple sesizări au ajuns pe adresa redacției Bistrițeanul.ro, privind puntea pietonală de pe Valea Ghinzii. O plasă de fier obturează accesul, iar nimeni nu știe de ce.

„Puntea pietonală închisă, la spitalul TBC. Nu este pus niciun afiș cu motivul blocării punții! După cum bine se știe, acces pietonal este doar la podul Jelnei sau la lac! Aș vrea să aflu cât timp va fi închisă puntea deoarece eu, și nu numai eu, merg pe jos!”, a scris o cititoare a ziarului.

Decizia de închidere a punții aparține municipalității. Totuși, nu se știe încă pentru cât timp va fi închisă. Singurul lucru clar este că prezintă un pericol.

Decizia de închidere a punții pietonale de la TBC aparține Primăriei Bistrița. A fost luată în urma unei expertize care indică faptul că nu mai prezintă siguranță în exploatare, ca urmare a ploilor puternice din vara asta. Avem bani alocați de la Guvern, de la Bugetul de Stat, pentru remediere. Și avem în derulare procedura de contractare a lucrărilor”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Cum nu s-a pus nicio pancartă și niciun mesaj de avertizare, unii pietoni, mai „tupeiști”, au sărit gardul și și-au continuat deplasarea.

[arve url=”https://youtu.be/Sbv6NKU3cxY” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.