16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO/VIDEO: Pieton lovit de mașină în Rusu Bârgăului

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Rusu Bârgăului. Un pieton a fost lovit de o mașină.

Un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul ISU BN și echipajul IPJ BN au intervenit, în urmă cu puțin timp, în localitatea Rusu Bârgăului.

Un bărbat a fost lovit de mașină, la doi pași de o trecere de pietoni.

Intervenția este în dinamică, dar pietonul ar fi conștient!

Update

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 54 de ani. Victima nu prezenta mărci traumatice grave. A fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

„În această seară, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetări în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Rusu Bârgăului.

Conform primelor date, pe drumul național 17, un tânăr de 28 de ani, din Strâmba, în timp ce conducea o autoutilitară, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 54 de ani, din Rusu Bârgăului. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și 0,66 mg/l în cazul pietonului.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO/VIDEO- Info Trafic Bistrita Nasaud

 

[arve url=”https://www.facebook.com/100027282559120/videos/pcb.1288589931514528/701898360729576″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.