18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO/VIDEO: Pieton lovit de mașină în Rusu Bârgăului

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Rusu Bârgăului. Un pieton a fost lovit de o mașină.

Un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul ISU BN și echipajul IPJ BN au intervenit, în urmă cu puțin timp, în localitatea Rusu Bârgăului.

Un bărbat a fost lovit de mașină, la doi pași de o trecere de pietoni.

Intervenția este în dinamică, dar pietonul ar fi conștient!

Update

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 54 de ani. Victima nu prezenta mărci traumatice grave. A fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

„În această seară, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetări în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Rusu Bârgăului.

Conform primelor date, pe drumul național 17, un tânăr de 28 de ani, din Strâmba, în timp ce conducea o autoutilitară, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 54 de ani, din Rusu Bârgăului. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și 0,66 mg/l în cazul pietonului.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO/VIDEO- Info Trafic Bistrita Nasaud

 

[arve url=”https://www.facebook.com/100027282559120/videos/pcb.1288589931514528/701898360729576″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: