-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO/VIDEO: Prima zi de ArtCast Teleki Festival a adunat sute de oameni!

Prima zi de evenimente la Castelul Teleki din Posmuș a adunat sute de persoane. Evenimentul s-a finalizat târziu în noapte, dar azi continuă cu partea a doua.

Sute de persoane s-au distrat aseară în curtea Castelului Teleki din Posmuș. ArtCast Festival a început la ora 14.00, cu o vânătoare de comori, echipele participante reușind să descopere frtumuseți și povești/legende despre castel.

În curtea castelului, cei prezenți s-au putut bucura și chiar achiziționa diferite produse reaslizate în județul nostru.

Pe cele două scene amplasate au urcat, aseară, Punkarta, Ada Milea, Cătălina Cara, Alternativ Quartet & Brass Ensemble, Diana Porca, Koszika, Jam.

Prima zi a evenimentului s-a încheiat cu after party întreținut de Cosmin Horațiu și Dj Smin.

Astăzi sunterți din nou așteptați la Castel, concertele începând la ora 18.00.

 • Scena Principală
  • 18:00 – iarba Fiarelor
  • 19:30 – Eyedrops
  • 21:00 – Dora Gaitanovic
  • 22:30 – Barabas Lorinc Quartet
  • 0:00 – After Party cu Stone Age Nerds
 • Scena Stejarului Secular:
  • 19:30 – Antonia Ivașcu & The Acoustic Project
  • 20:30 – After Party cu Darius

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...