-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO/VIDEO – Pui de căprioară scos din apele înghețate de o tânără de la CSM Bistrița

Un pui de căprioară căzut astăzi în râul Bistrița, în spatele Stadionului Jean Pădureanu, a fost salvată de la înec de către o sportivă CSM Bistrița. Aceasta a intervenit pentru scoaterea animalului din râu, înainte de intervenția echipajelor alocate.

Fetele de la CSM Bistrița, aflate la antrenament în zona stadionului Jean Pădureanu au auzit gălăgie. Mai mulți câini lătrau și ceva suna ca un plânset.

O haită de câini urmărea un pui de căprioară. Au reușit să-l muște, iar apoi, puiul a sărit în apele înghetațe ale Bistriței, sperând să scape.

Fetele care au văzut incidentul au sunat rapid la 112. Dar înainte ca echipajele să ajungă, una dintre ele a sărit în apă pentru a salva puiuțul.

La stadion au sosit rapid echipaje ale ISU BN, Poliția Animalelor și Poliția Locală. Fata care a sărit în apă a fost preluată de Echipajul de Prim Ajutor pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Veterinarul care a sosit la locul intervenției a constatat că rănile făcute de haita de câini îi vor curma viața micului pui de căprioară.

UPDATE

Pompierii militari au găsit căprioara pe marginea apei, scoasă din râul Bistrița de către trei tinere (sportive). Un echipaj de prim ajutor SMURD a verificat starea de sănătate a fetelor, ținând cont de faptul că temperatura apei este foarte scăzută. Din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital (nu prezentau hipotermie).

Căprioara, care cel mai probabil a fost atacată de câini, a fost scoasă de către pompieri din albia raului și predată unui medic veterinar pentru continuarea îngrijirilor medicale. Colegii trag speranțe că își va reveni în totalitate și se va putea întoarce în mediul ei natural.

La locul solicitării, au fost direcționate și echipaje specializate de la Poliția Animalelor și SVSU Bistrița” transmite ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Felicitari sportivei adevarata fapta de eroina pentru animale .
    Sa-i ajute Domnul si puiutului de caprioara si mai ales tinerei fete ,minunat exemplu de urmat.

  2. De ce nu spuneți numele sportivei , e cumva rusoaaică ,sau chinezoaică ori nord-coreeană sau cumva iraniană ? Dacă era englezoaică , sau cam pe-acolo , până acum vuia planeta ! Numai dacă ea însăși nu a dorit să-i cunoaștem numele aveți o scuză .

  3. Dumitru G. Daca aceasta eroina n ar avea a se impotrivi, mi se pare de a dreptul absurd sa nu fie cunoscuta (mediatizata), macar si pentru simplu’ fapt de a mai contrabalansa sarabanda de „personalitati” si vedete cartonate ce se revarsa zilnic pe ecrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.