0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

FOTO/VIDEO – Pui de căprioară scos din apele înghețate de o tânără de la CSM Bistrița

Un pui de căprioară căzut astăzi în râul Bistrița, în spatele Stadionului Jean Pădureanu, a fost salvată de la înec de către o sportivă CSM Bistrița. Aceasta a intervenit pentru scoaterea animalului din râu, înainte de intervenția echipajelor alocate.

Fetele de la CSM Bistrița, aflate la antrenament în zona stadionului Jean Pădureanu au auzit gălăgie. Mai mulți câini lătrau și ceva suna ca un plânset.

O haită de câini urmărea un pui de căprioară. Au reușit să-l muște, iar apoi, puiul a sărit în apele înghetațe ale Bistriței, sperând să scape.

Fetele care au văzut incidentul au sunat rapid la 112. Dar înainte ca echipajele să ajungă, una dintre ele a sărit în apă pentru a salva puiuțul.

La stadion au sosit rapid echipaje ale ISU BN, Poliția Animalelor și Poliția Locală. Fata care a sărit în apă a fost preluată de Echipajul de Prim Ajutor pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Veterinarul care a sosit la locul intervenției a constatat că rănile făcute de haita de câini îi vor curma viața micului pui de căprioară.

UPDATE

Pompierii militari au găsit căprioara pe marginea apei, scoasă din râul Bistrița de către trei tinere (sportive). Un echipaj de prim ajutor SMURD a verificat starea de sănătate a fetelor, ținând cont de faptul că temperatura apei este foarte scăzută. Din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital (nu prezentau hipotermie).

Căprioara, care cel mai probabil a fost atacată de câini, a fost scoasă de către pompieri din albia raului și predată unui medic veterinar pentru continuarea îngrijirilor medicale. Colegii trag speranțe că își va reveni în totalitate și se va putea întoarce în mediul ei natural.

La locul solicitării, au fost direcționate și echipaje specializate de la Poliția Animalelor și SVSU Bistrița” transmite ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Felicitari sportivei adevarata fapta de eroina pentru animale .
    Sa-i ajute Domnul si puiutului de caprioara si mai ales tinerei fete ,minunat exemplu de urmat.

  2. De ce nu spuneți numele sportivei , e cumva rusoaaică ,sau chinezoaică ori nord-coreeană sau cumva iraniană ? Dacă era englezoaică , sau cam pe-acolo , până acum vuia planeta ! Numai dacă ea însăși nu a dorit să-i cunoaștem numele aveți o scuză .

  3. Dumitru G. Daca aceasta eroina n ar avea a se impotrivi, mi se pare de a dreptul absurd sa nu fie cunoscuta (mediatizata), macar si pentru simplu’ fapt de a mai contrabalansa sarabanda de „personalitati” si vedete cartonate ce se revarsa zilnic pe ecrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...