-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO/VIDEO – RODNA: Doi copii rămași fără acoperiș deasupra capului după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu devastator aseară la Rodna. Doi copii au fost scoși afară de părinți, în viteză, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări. Nu au fost victime, dar pompierii s-au luptat o oră jumătate cu flăcările.

Un apel la 112 anunța un incendiu în Rodna. O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări, cu puțin înainte de ora 22.00.

Părinții și-au luat cei doi copii și au reușit să iasă în siguranță din casă, iar apoi au privit neputincioși la intervenția pompierilor.

La caz au fost direcționați pompierii militari din Sîngeorz și voluntarii SVSU Rodna și Șanț.

Când echipajele de intervenție cu autospecialele de stingere au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat. Flăcările au cuprins întreg acoperișul, pe o suprafață de circa 150 mp și amenința să se extindă la clădirile învecinate – case de locuit și anexe gospodărești. Pompierii militari si voluntari au acționat pentru protejarea vecinătăților, concomitent cu localizarea și lichidarea focarelor” transmite ISU BN.

După aproximativ 10 minute, incendiul a fost localizat. Dar lupta cu flăcările, până la lichidarea acstuia, a durat aproximativ o oră și jumătate.

În urma cercetărilor de la fața locului s-a ajuns la concluzia că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de amplasarea materialelor care se aprind ușor (combustibile) în apropierea coșului de fum” transmit pompierii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.