15.8 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

FOTO/VIDEO: S-a deschis KYK Beauty – primul magazin cu produse profesionale pentru păr și unghii din oraș

Bistrița este unul dintre orașele în care îngrijirea personală este extrem de importantă, dovadă fiind puzderia de saloane de înfrumusețare sau îngrijire personală, care nu duc lipsă de clienți niciodată. Tocmai de aceea, deschiderea primului magazin de cosmetice profesionale, unde să găsești produse care să susțină îngrijirea profesională între ședințele la salon, este un motiv de bucurie, nemaifiind nevoie de un drum până la Cluj pentru a le cumpăra. KYK Beauty s-a deschis chiar în inima orașului, lângă Poșta Veche și are zeci de braduri profesionale pe rafturi, dar și pachete cadou, numai bune de pus sub brad de Crăciun.

Adrian Sfintean este tânărul care a deschis la Bistrița cu mult entuziasm primul magazin care aduce în oraș, la îndemîna oricui e preocupat de felul în care arată, produse profesionale ale unor branduri celebre, folosite cu precădere în saloanele de înfrumusețare. Magazinul deschis chiar astăzi, lângă Poșta Veche, se adresează atât saloanelor care pot să-și procure imediat produsele care le lipsesc din stoc, dar și celor care vor să folosească produsele profesionale acasă.

Produsele pentru îngrijirea părului de la Moroccanoil, Joico sau Milk Shake, folosite în saloanele de top, sunt acum la îndemâna oricui trece pragul KYK Beauty. Iar dacă nu ați făcut până acum cunoștință cu produsele de la Tigi, renumite nu doar pentru calitate și rezultate spectaculoase, ci și pentru parfumul lor unic, dulce și fresh, să știți că tot aici le găsiți. De la Londa sau Wella ori By Fama Professional veți găsi toată gama de vopsele de păr, în nuanțe calde sau reci, inclusiv nuanțatoarele profesionale care să vă ajute să vă mențineți culoarea între ședințele la coafor. Nici domnii nu au fost uitați așa că vor găsi aici oricând produse profesionale destinate exclusiv îngrijirii părului sau bărbii de la Tigi și Sebastian Professional.

Dacă folosiți ceara pentru epilat acasă, acum aveți ocazia să cumpărați produsele de epilat Epillevre sau Ro.ial Italia, în oferta KYK Beauty fiind de la aparatele de epilat și până la ceara în flacoane pentru aceste aparate și chiar granule folosite în epilarea clasică.

Cum magazinul este destinat și profesioniștilor în domeniu, aici vor găsi oricând și ei accesorii și aparatură, de la aparate profesionale pentru aranjarea părului (plăci, perii, ondulatoare), inclusiv perii, clipsuri sau foarfece și până la aparatele folosite în saloanele de manichiură și pedichiură, incluisiv oje sau lacuri de la brandurile Aha și Provocateur. Iar dacă sunteți la început de drum sau vreți să urmați o carieră în domeniu, îl puteți contacta pe Adrian Sfintean la tel. 0737329898 pentru mai multe informații. Pe Facebook îi găsiți sub numele Kyk Beauty, iar dacă dați un like paginii lor veți rămâne mereu la curent cu noutățile și ofertele pe care le aduc la Bistrița.

Dacă vreți să faceți sau să vă faceți un cadou special de sărbători musai să dați o fugă până la KYK Beauty, au pachete cadou la prețuri promoționale la super prețuri, însoțite de cadouri din partea brandurilor de top din industria frumuseții.

Programul magazinului este de Luni și până Vineri între orele 09.30 – 18.30 și Sâmbăta între 10.30 – 14.00.

În 24 Decembrie magazinul va fi deschis între 09.30 – 14.00, iar în prima și a doua zi de crăciun (25-26 Decembrie) va fi închis. În 28, 29, 20 Decembrie magazinul KYK Beauty va fi deschis după programul obișnuit, urmând ca în 31 Decembrie să fie deschis de la 09.30 și până la ora 14.00.

KYK Beauty este deschis pe str. Gheorghe Șincai din Bistrița, nr. 28. Tel: 0737329898

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...