9.9 C
Bistrița
luni, mai 10, 2021

FOTO/VIDEO: Să virusăm cât mai mulţi copii…!

Sute de copii şi elevi au invadat azi curtea Bibliotecii din Bistriţa: cea de-a IV-a ediție a Târgului de carte pentru copii și adolescenți „CoșBook” şi-a deschis larg porţile.

Cărţi pentru toate vârstele şi toate gusturile vă stau la dispoziţie începând de astăzi, în curtea Bibliotecii „George Coşbuc” din Bistriţa.  „Este o ediţie bogată, cu foarte multe edituri din ţară sosite la Bistriţa şi cu mulţi scriitori!”, a remarcat Ioan Pintea, managerul Bibliotecii „George Coşbuc”.

Ioan Pintea a prezentat şi oferta editorială a bibliotecii, anunţând care este surpriza acestei ediţii la Târgul de carte CoşBook:

Managerul Bibliotecii a remarcat încântat că aproximativ 300 de participanţi şi-au anunţat intenţia de a face mişcare şi de a alerga o carte la Crosul Coşbook de duminică.

Pe parcursul celor trei zile, la Biblioteca Judeţeană vor avea loc lansări și prezentări de carte și reviste școlare, ateliere (re)creative, lecturi ale copiilor și adolescenților, dezbateri, întâlniri cu scriitori, poezie și muzică, premii pentru cititori şi expoziții.

E luna în care încep toate proiectele şcolare – colective sau personale. După o vacanţă frumoasă şi binemeritată, ne proiectăm din nou dezvoltarea personală pentru următorul an şcolar”, a remarcat Camelia Tabără, inspectorul şcolar general al ISJ Bistriţa-Năsăud.

Camelia Tabără a apreciat efortul colectivului de la Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” din Bistriţa care asaltează Inspectoratul Şcolar „cu neastâmpăr în a ne propune activităţi şi variante interactive de a virusa cât mai mulţi copii cu plăcerea cititului…! Sperăm în continuare să ne atingem cu toţii menirea, astfel încât cartea să devină cel mai bun prieten al copiilor noştri…”, a subliniat Camelia Tabără.

[arve url=”https://youtu.be/pI_MKsbDjy0″ /]

Programul complet al Târgului de carte Coşbook poate fi consultat mai jos:

EXTRA: Surprize şi delicatese, la Târgul de carte „CoşBook”

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...