22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Și-a trezit prietenul, cu pompierii și poliția

Clipe de groază pentru un bistrițean, în această dimineață. Acesta a chemat pompierii și poliția să îi pătrundă în apartament. Prietenul său, care era cazat acolo, nu îi răspundea la telefon. Dat fiind istoricul său medical, bistrițeanul s-a temut de ce e mai rău.

Acum aproximativ o oră, un bistrițean a sunat la 112 și a cerut ajutorul organelor abilitate.

Acesta s-a întors acasă după un weekend la pescuit, dar nu a putut intra în casă.

„L-am lăsat pe un prieten să stea în apartament cât am fost eu plecat. Aseară am vorbit cu el, iar acum îl tot sun de la 7 și nu răspunde”, a explicat bistrițeanul, reporterilor.

Acesta a urcat la etajul patru, la ușa apartamentului său, și auzea că telefonul prietenului său sună, în  interior. După aproximativ două ore, a sunat la 112, temându-se de ce e mai rău.

„Bărbatul din casă are 36 de ani. Acesta a avut acum câțiva ani, un infarct. De aceea, cum nu i-a răspuns, s-a temut de ce e mai rău și ne-a solicitat ajutorul”, au spus pompierii.

Apartamentul fiind la etajul patru, pompierii au folosit mașina cu scară, și au intrat în apartament, folosindu-se de un geaam lăsat rabatat. Au deschis apoi ușa pentru ca și echipa medicală și polițiștii să poată intra în apartament. Când au intrat în camera în care se afla bărbatul… l-au trezit!

Voi cum ați intrat aici?”, a fost întrebarea acestuia.

Astfel, echipa medicală și pompierii s-au retras, rămânând ca polițiștii să discute cu proprietarul apartamentului și prietenul… somnoros.

[arve url=”https://youtu.be/Cn_Y7PuY5XA” /]

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=PLFeAEFlcyc” /]

[arve url=”https://youtu.be/KAk5U1nqiVk” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.