15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

FOTO/VIDEO: Și-a trezit prietenul, cu pompierii și poliția

Clipe de groază pentru un bistrițean, în această dimineață. Acesta a chemat pompierii și poliția să îi pătrundă în apartament. Prietenul său, care era cazat acolo, nu îi răspundea la telefon. Dat fiind istoricul său medical, bistrițeanul s-a temut de ce e mai rău.

Acum aproximativ o oră, un bistrițean a sunat la 112 și a cerut ajutorul organelor abilitate.

Acesta s-a întors acasă după un weekend la pescuit, dar nu a putut intra în casă.

„L-am lăsat pe un prieten să stea în apartament cât am fost eu plecat. Aseară am vorbit cu el, iar acum îl tot sun de la 7 și nu răspunde”, a explicat bistrițeanul, reporterilor.

Acesta a urcat la etajul patru, la ușa apartamentului său, și auzea că telefonul prietenului său sună, în  interior. După aproximativ două ore, a sunat la 112, temându-se de ce e mai rău.

„Bărbatul din casă are 36 de ani. Acesta a avut acum câțiva ani, un infarct. De aceea, cum nu i-a răspuns, s-a temut de ce e mai rău și ne-a solicitat ajutorul”, au spus pompierii.

Apartamentul fiind la etajul patru, pompierii au folosit mașina cu scară, și au intrat în apartament, folosindu-se de un geaam lăsat rabatat. Au deschis apoi ușa pentru ca și echipa medicală și polițiștii să poată intra în apartament. Când au intrat în camera în care se afla bărbatul… l-au trezit!

Voi cum ați intrat aici?”, a fost întrebarea acestuia.

Astfel, echipa medicală și pompierii s-au retras, rămânând ca polițiștii să discute cu proprietarul apartamentului și prietenul… somnoros.

[arve url=”https://youtu.be/Cn_Y7PuY5XA” /]

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=PLFeAEFlcyc” /]

[arve url=”https://youtu.be/KAk5U1nqiVk” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...