4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO: Și-a trezit prietenul, cu pompierii și poliția

Clipe de groază pentru un bistrițean, în această dimineață. Acesta a chemat pompierii și poliția să îi pătrundă în apartament. Prietenul său, care era cazat acolo, nu îi răspundea la telefon. Dat fiind istoricul său medical, bistrițeanul s-a temut de ce e mai rău.

Acum aproximativ o oră, un bistrițean a sunat la 112 și a cerut ajutorul organelor abilitate.

Acesta s-a întors acasă după un weekend la pescuit, dar nu a putut intra în casă.

„L-am lăsat pe un prieten să stea în apartament cât am fost eu plecat. Aseară am vorbit cu el, iar acum îl tot sun de la 7 și nu răspunde”, a explicat bistrițeanul, reporterilor.

Acesta a urcat la etajul patru, la ușa apartamentului său, și auzea că telefonul prietenului său sună, în  interior. După aproximativ două ore, a sunat la 112, temându-se de ce e mai rău.

„Bărbatul din casă are 36 de ani. Acesta a avut acum câțiva ani, un infarct. De aceea, cum nu i-a răspuns, s-a temut de ce e mai rău și ne-a solicitat ajutorul”, au spus pompierii.

Apartamentul fiind la etajul patru, pompierii au folosit mașina cu scară, și au intrat în apartament, folosindu-se de un geaam lăsat rabatat. Au deschis apoi ușa pentru ca și echipa medicală și polițiștii să poată intra în apartament. Când au intrat în camera în care se afla bărbatul… l-au trezit!

Voi cum ați intrat aici?”, a fost întrebarea acestuia.

Astfel, echipa medicală și pompierii s-au retras, rămânând ca polițiștii să discute cu proprietarul apartamentului și prietenul… somnoros.

[arve url=”https://youtu.be/Cn_Y7PuY5XA” /]

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=PLFeAEFlcyc” /]

[arve url=”https://youtu.be/KAk5U1nqiVk” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!