16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO/VIDEO: START sărbătorilor de iarnă, la Bistrița!

În această seară s-a dat startul, oficial, sărbătorilor de iarnă la Bistrița. S-a pornit iluminatul festiv, au avut loc concerte, s-a deschis patinoarul, iar Pietonalul a fost ARHI PLIN.

Bistrițenii au așteptat cu sufletul al gură această zi. După ce anul trecut NU s-a organizat nimic din cauza pandemiei, anul acesta bistrițenii au luat cu asalt zona pietonală.

Încă de la ora 16.00, bunici, părinți și copii au pornit spre Piața Centrală, acolo unde urma să se ”apese pe butonul” ce va aprinde iluminatul festiv. Și acolo unde, după doi ani de pauză s-a organizat primul concert de iarnă.

Începând cu primul glob ornamental, zona a fost delimitată, pentru cei cu certificat verde și cei fără. Din loc în loc erau polițiști locali și voluntari SVSU care verificau validitatea certificatelor.

Zona Pietonală s-a umplut rapid, în ambele zone. Copiii s-au bucurat de baloane luminoase și au așteptat cu sufletul la gură pornirea iluminatului festiv.

La ora 17.00, primarul Ioan Turc, ajutat de Eldad, un băiețel de 7 ani, au aprins iluminatul festiv din întreg orașul.


Apoi, Gașca Zurli a oferit un spectacol pentru cei micuți care s-au bucurat, au dansat, au râs și au cântat alături de cei de pe scenă, dar și de părinți și de bunici.

Du7pă concertul dedicat celor mici au urmat momente de delectare muzicală alături de Florin Săsărman și Ducu Bertzi.

Unii s-au bucurat să fie primii pe patinoar.

Alții s-au delectat cu bunătăți de la tarabe.

Iar majoritatea, dacă nu toți, s-au pozat cu elementele de decor de pe Pietonalul Liviu Rebeanu.

Mami, aici e mai frumos ca la Cluj!” s-a auzit glasul unei fetițe care cerea să-i fie făcute poze lângă un îngeraș de lumină.

Programul integral al sărbătorilor de iarnă la Bistrița îl puteți vedea aici:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Numarul mare de poze si continutul stirilor ne arata noua ca pana si Bistriteanul recunoaste noua fata a orasului liberal totusi.
  Bistrita este in randul marilor orase Europene cu o noua abordare.
  Totul este altfel ca pana nu demult cand totul era posomorat pe Pietonal. si pixul rosu hotara totul.
  Culmea ca pe PANDEMIE am vazut mii de bistriteni fericiti.
  Doar vreo 10 carcotasi toxici, nefericiti si frustrati ,inecati in propria gandire paguboasa mai ciorovaiesc pe onlinuri ca nimic nu e bine.
  Felicitari administratiei orasului !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: