-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

FOTO/VIDEO: SUPER OFERTĂ la Modelzo: 1 + 1 GRATIS!

Vine, vine primăvara…cu oferte la Modelzo! Scapă de hainele de iarnă și reînnoiește-ți garderoba cu piese vestimentare unicat, ce aduc a primăvară. La Modelzo ai și o ofertă de nerefuzat: la un produs achiziționat, unul îl primești GRATIS! Și ai sute de modele dintre care să alegi…

Iarna s-a dus și primăvara își face încet simțită prezența. Așa că schimbăm și hainele sumbre și greoaie cu ceva mai vioi, plin de viață, colorat și care să ne dea o stare de bine, de câte ori le îmbrăcăm.

Iar pentru ca piesele vestimentare să fie unicate, parcă ”croite special” pentru noi, și bineînțeles, calitative, ne putem reînnoi garderoba de primăvară trecând pe la Modelzo.

Astfel, outfit-ul primăverii anului 2021 ni-l putem compune din piese vestimentare unice de la Pinko, Mangano, Frankie Morello, Pierre Balmain, Billionaire, Zegna (costume), Cavalii, Rinascimiento, Maricano, Denny Rose, Nanette, Moschino, Elisabeta Franchi, Francesca Conoci, Philipp Plein, Casadei, YSL, Gucci, etc.

 

Iar pentru că e luna Martie- luna cadourilor- la Modelzo găsim și o ofertă de nerefuzat: la o piesă vestimentară cumpărată, UNA o primim GRATIS. Oferta e valabilă și pentru domni, nu doar pentru doamne!

 

Dă o fugă la Modelzo, în Piața Mică, pe str. Albert Berger, nr. 2, și bucură-te de primăvară în haine noi! La ofertă: UNU + UNU GRATIS! Ai zeci de combinații pe care le poți face, mai ales că primșeti și piese gratis…

 

Magazinul îl găsești deschis de luni până vineri, între orele 11.00- 19.00 și sâmbăta de la ora 12.00 la 18.00.

[arve url=”https://youtu.be/rRv_4icstlg” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...