6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO/VIDEO: Tenorul Ștefan Pop, într-o ipostază inedită, acasă de Crăciun

Bistrițenii care au ales să-și petreacă seara de 22 decembrie la Centrul Cultural Municipal au avut parte de o surpriză. Dacă până acum l-au admirat pe tenorul Ștefan Pop interpretând admirabil arii celebre de operă, în această seară a fost vorba de un concert cu totul special:

Îndrăgitul tenor Ștefan Pop a susținut astă-seară un concert extraordinar la Centrul Cultural Municipal.

Evenimentul ni l-a prezentat pe îndrăgitul tenor într-o ipostază inedită. Aceea de colindător. Așa cum bistrițenii nu l-au mai ascultat până acum…

A fost un tulburător concert de colinde și cântece de Crăciun pe care mulți l-au urmărit cu lacrimi în ochi.

Mai ales atunci când Ștefan Pop a și mărturisit că a venit acasă special pentru a cânta acest colind: 

Alături de Ștefan Pop au urcat pe scenă bass-ul Florin Sâmplean, tenorul și pianistul Sergiu Chirilă și Andrei Sâmplean (bariton & chitară).

Ştefan Pop s-a născut la Bistriţa în anul 1987 şi este absolvent al Liceului de Muzică „Tudor Jarda” și al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.

La vârsta de 21 de ani a debutat în lumea muzicii clasice. La 23 de ani a reușit să câștige pe scena Scalei din Milano unul dintre cele mai importante concursuri europene pentru soliştii de operă, Operalia. Concursul a fost înfiinţat şi condus de marele tenor spaniol Placido Domingo.

La 25 de ani, tenorul din Bistrița a obținut marele premiu al concursului internaţional de interpretare de la Seul (Coreea de Sud).

Din 2015 este cetățean de onoare al orașului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Care bistrițeni?
    Cei cu invitație sau cei fără invitație?
    Se face spectacol pentru 50-100 de mari oameni ai orașului🤮🤮 iar restul pe la uși pe la ferești.
    Cat te a costat spectacolele de Crăciun domnule primar?
    Parcă nu erai de acord cu modul acesta de cheltuire a banului public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.