12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Toaletare extremă pe Bulevardul Independenței

Scene ”de groază” pe Bulevardul Independenței. Drujba a intrat în copacii din zona sensului, tăind inclusiv din trunchi, nu doar din coroană.

Scene greu de înțeles, azi, pe Bulevardul Independenței din Bistrița. Copacii din zona sensului giratoriu din apropierea Bisericii Sfânta Ana au fost tăiați aproape integral.

În imaginile surprinse de un trecător se poate observa că intervenția nu a fost doar la coronament, așa cum se făcea de obicei. Ci copacul a fost tăiat aproape integral. Nimeni nu-și explică de ce s-a recurs la un astfel de gest.

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să ia legătura cu directorul adjunct al DSP Bistrița, Cristian Țetcu- cel responsabil de toaletarea copacilor din municipiu – însă până la publicarea acestui articol nu au reușit.

UPDATE ora 16.20

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Bistrița, municipalitatea a explicat motivul intervenției. Ar fi fost făcută la solicitarea unui cetățean, copacul fiind uscat.

Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița a intervenit astăzi, 11.04.2023, pentru înlăturarea unui arbore uscat de pe Bulevardul Independenței. În acest caz, nu a fost vorba de toaletare, așa cum greșit a fost vehiculat în spațiul public.

Pentru înlăturarea acestui arbore uscat, fusese transmisă și o sesizare pe iReport (2816/23.03.2023), din partea unui cetățean locuitor al zonei respective, arborele reprezentând un pericol pentru trecători” este mesajul postat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Poi de e să nu taie ce gest ce atîta tam- tam nu de vede destul de clar că e puted la mijloc ca mulți alți uni chiar incurcă traficul ,alții sunt bătrîni si putrezi ,las să taie si săi înlocuiască cu lați tineri si frumoșii ,apoi pe bulevard nu sau toaletat încă și trebuia să sie gata toaletarea tuturor pomilor la această dată ,nu acuna cînd deja sunt îmuguriții ,

 2. Dacă domnul care a făcut sesizarea ar locui în zonă și ar ieși cu un copil afară să se joace printre murdăriile de ciori sau poate are noroc și prinde chiar dansul pe haine, nu mai zic să-i cadă un copac și pe mașină, ar da de băut la domni care taie copacii.

 3. Arborele ala avea doar una din ramuri „defecta”, cealalta se vede clar ca era sanatoasa.
  Acuma faptul e consumat.
  Ce n-am înteles e de ce s-au taiat toate salciile de pe Dimitrie Cantemir, alea de lânga pista de biciclete.
  Si alea erau putrede?
  Si as vrea sa stiu în calitate de contribuabil cam unde se duc metri astia cubi de lemne taiati cu frenezie de catre astia de la Servicii Publice.
  La ce pret are acum metrul cub de lemne cineva în mod sigur are semineul bine încalzit.
  Poate afla doamna reporter cum se valorifica „putregaiurile” astea care din poze par cu o putere calorica bine mersi.

 4. Acum la primarie se afla șef cel mai ecologist dintre bistrițeni, Tetcu, asa ca lăsați vrăjeală ce vedeți voi acolo se numește toaletare, același lucru se făcea cu 3, 4 ani în urma, dar se numea crima împotriva naturii!!! BALAN era legat cu lanțuri de copaci iar presa relata odioasa intervenție, acum totul e bine, sa înțelegem ca nu contează fapta ci contează cine o face??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.