-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

FOTO/VIDEO – Un bărbat s-a răsturnat cu o betonieră în Sărata. Ce l-a salvat de la o moarte sigură

În urmă cu puțin timp, un bărbat s-a răsturnat cu o betonieră încărcată în localitatea Sărata. Acesta a rămas blocat în cabina mastodontului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a ieși. Bărbatul s-a ales cu multiple traumatisme.

Un bărbat din Bistrița a trecut astăzi prin spaima vieții sale, după ce s-a răsturnat cu o betonieră pe DJ154, în localitatea Sărata. Acesta conducea o betonieră încărcată, pe direcția Bistrița Domnești, când, la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mastodontul.

Șoferul a rămas blocat în cabină, având nevoie de intervenția pompierilor militari pentru a ieși.

„Victima a fost extrasă de către pompierii militari după ce au înlăturat parbrizul. Extracția a durat 5 – 7 minute. De asemenea, pompierii au luat măsurile de apărare împotriva incendiilor, în urma accidentului fiind scurgeri importante de combustibil”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Acesta s-a ales cu multiple traumatisme. Bărbatul a fost stabilizat într-o ambulanță SAJ, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Pacientul de 59 ani din accident a fost preluat de ambulanța cu medic SAJ și va fi transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate. El prezintă traumatism cranio-facial, fractură de umăr drept și multiple escoriații și plăgi la nivelul feței și a membrelor superioare”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Faptul că bărbatul de 59 de ani din Bistrița se afla pe locul șoferului i-a salvat practic viața, cabina fiind efectiv strivită pe partea pasagerilor.

Pentru minute bune, DJ154 a fost blocat total, polițiștii interzicând accesul.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=VwDqR1gCxHI” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: