-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

FOTO/VIDEO: Un beclenar a accidentat mortal un pieton la Jucu

Un accident mortal a avut loc azi-noate, între Jucu și Apahida. Un șofer din Beclean a lovit un pieton care circula pe acostament. Din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată.

Un bărbat din Beclean care conducea o mașină prin localitatea Jucu spre Apahida, la intersecția Câmpenești, a lovit cu mașina un pieton. Acesta din urmă circula pe acostament.

Echipajele medicale ajunse la locul accidentului au găsit victima cu leziuni incompatibile cu viața.

„Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autoturism pe raza comunei Jucu, dinspre Cluj spre Gherla, a surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe acostamentul consolidat. În urma leziunilor suferite, pietonul a decedat la fața locului. Pietonul nu a fost încă identificat.”, anunțau aseară polițiștii.

Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

[arve url=”https://www.facebook.com/rebeca.naty.37/videos/2925805687460642/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.