20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FOTO/VIDEO: Un beclenar a accidentat mortal un pieton la Jucu

Un accident mortal a avut loc azi-noate, între Jucu și Apahida. Un șofer din Beclean a lovit un pieton care circula pe acostament. Din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată.

Un bărbat din Beclean care conducea o mașină prin localitatea Jucu spre Apahida, la intersecția Câmpenești, a lovit cu mașina un pieton. Acesta din urmă circula pe acostament.

Echipajele medicale ajunse la locul accidentului au găsit victima cu leziuni incompatibile cu viața.

„Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autoturism pe raza comunei Jucu, dinspre Cluj spre Gherla, a surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe acostamentul consolidat. În urma leziunilor suferite, pietonul a decedat la fața locului. Pietonul nu a fost încă identificat.”, anunțau aseară polițiștii.

Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

[arve url=”https://www.facebook.com/rebeca.naty.37/videos/2925805687460642/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!