3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO/VIDEO: Un italian, campion mondial la pizza, face spectacol pe Pietonal!

Un „italiano vero”, campion mondial la pizza, prepară pentru bistrițeni o pizza cum numai în Italia mănânci! Bucătarul oferă adevărate spectacole și jonglerii cu aluat, spre deliciul trecătorilor.

E incredibil cum o mâncare atât de simplă ca pizza a ajuns să cucerească absolut toată lumea și să vorbească despre cucina italiana prin intermediul a milioane de ambasade numite pizzerii. Ai putea să crezi că nu găsești pizza bună în afara granițelor Italiei, dar pizza preparată după rețeta de la mama Italia o poți mânca și în Bistrița, la Pizzeria San Nicola!

Începând de acum, în micul burg bistrițean găsești pizza cu poveste pe blat italian din șapte tipuri de făină. Dacă ți-e dor de gustul clasic al adevăratei pizza italienă coaptă în cuptor cu lemne, sau vrei s-o descoperi pentru prima dată, aici o găsești în diverse combinații care mai de care mai fanteziste.

De patru ori campion mondial la pizza de calitate, Michele Accetta – un italiano vero, vă așteaptă pe Pietonalul Liviu Rebreanu nr. 30, la Pizzeria San Nicola, cu spectacole culinare și rețete din sudul Italiei, cum doar bunica bucătarului mai făcea.

„Am început să lucrez de la 17 ani ca ospătar într-un restaurant. Acolo era un pizzer de la care am furat secretele acestei meserii. De la 18 ani am început să prepar singur pizza cu sosurile învățate de la bunica mea. Tot de la bunica am învățat să fac paste”, spune Michele Accetta.

Pe lângă pizza, care e specialitatea bucătarului, în meniu veți găsi și tradiționalele paste pe care le pregătește personal în bucătăria restaurantului. Nici bruschetele, salatele și fructele de mare nu lipsesc din palmaresul italianului.

Înainte de a trece la prepararea renumitei pizza „Fantezia bucătarului” care nu va avea niciodată aceeași rețetă chiar dacă e comandată de două persoane de la aceeași masă, bucătarului italian îi place să își binedispună clienții și le oferă adevărate spectacole în care jonglează cu aluat, spre deliciul trecătorilor care se opresc pentru câteva minute să îl privească pe italianul care învârte aluatul în aer și creează costume din blatul de pizza.

„Îmi place foarte mult să fac spectacol înainte de a trece la prepararea unei pizza. Îmi place să învârt aluatul în aer. Iar fericirea din ochii oamenilor, în special ai copiilor mă bucură nespus”, povestește italianul.

Pizza cum numai în Italia se mai mănâncă, o găsiți la Pizzeria San Nicola de pe Pietonalul Liviu Rebeanu nr. 30. Pentru rezervări numărul de telefon este 0751 671 695, iar dacă dați un Like paginii de Facebook Pizzeria San Nicola veți fi la curent cu toate specialitățile pe care bucătarul campion mondial le pregătește pentru bistrițeni.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=cClKYGEf88A” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...