5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Un stâlp a fost pus la pământ în Blăjenii de Sus. Doi copilași, printre victime

O familie din Republica Moldova care se îndrepta spre casă a pus la pământ un stâlp în Blăjenii de Sus. Toți cei patru membri au fost răniți, printre ei numărându-se și doi copii de 8 și 2 ani. Mama celor doi copii a rămas încarcerată în autoturism.

Accidentul a avut loc pe DJ151, în centrul localității Blăjenii de Sus. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Danemarca, care circula pe relația Beclean-Bistrița, a pierdut controlul volanului și a izbit cu putere un stâlp de curent.

În urma impactului, autoturismul a fost învârtit, iar stâlpul s-a prăbușit pe carosabil. Traficul în zonă este blocat, polițiștii de la fața locului luând hotărârea să devieze traficul pe o străduță lăturalnică.

În autoturism se aflau 4 persoane, șoferul, soția și cei doi copii minori de 8 și 2 ani. Toți cei patru au fost răniți. Femeia a rămas încarcerată între fiarele autoturismului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera.

„Echipajul cu medic comunică cu toate victimele. Acestea sunt conștiente, fără leziuni majore, stabile. Toate victimele au fost evacuate spre spital”, a declarat Annabella Muzsi, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Se pare că cei patru veneau din Danemarca și se îndreptau spre casă, spre Republica Moldova. Cel mai probabil șoferul a adormit la volan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...