3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO/VIDEO: Un stâlp a fost pus la pământ în Blăjenii de Sus. Doi copilași, printre victime

O familie din Republica Moldova care se îndrepta spre casă a pus la pământ un stâlp în Blăjenii de Sus. Toți cei patru membri au fost răniți, printre ei numărându-se și doi copii de 8 și 2 ani. Mama celor doi copii a rămas încarcerată în autoturism.

Accidentul a avut loc pe DJ151, în centrul localității Blăjenii de Sus. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Danemarca, care circula pe relația Beclean-Bistrița, a pierdut controlul volanului și a izbit cu putere un stâlp de curent.

În urma impactului, autoturismul a fost învârtit, iar stâlpul s-a prăbușit pe carosabil. Traficul în zonă este blocat, polițiștii de la fața locului luând hotărârea să devieze traficul pe o străduță lăturalnică.

În autoturism se aflau 4 persoane, șoferul, soția și cei doi copii minori de 8 și 2 ani. Toți cei patru au fost răniți. Femeia a rămas încarcerată între fiarele autoturismului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera.

„Echipajul cu medic comunică cu toate victimele. Acestea sunt conștiente, fără leziuni majore, stabile. Toate victimele au fost evacuate spre spital”, a declarat Annabella Muzsi, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Se pare că cei patru veneau din Danemarca și se îndreptau spre casă, spre Republica Moldova. Cel mai probabil șoferul a adormit la volan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...