8.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Un stâlp a fost pus la pământ în Blăjenii de Sus. Doi copilași, printre victime

O familie din Republica Moldova care se îndrepta spre casă a pus la pământ un stâlp în Blăjenii de Sus. Toți cei patru membri au fost răniți, printre ei numărându-se și doi copii de 8 și 2 ani. Mama celor doi copii a rămas încarcerată în autoturism.

Accidentul a avut loc pe DJ151, în centrul localității Blăjenii de Sus. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Danemarca, care circula pe relația Beclean-Bistrița, a pierdut controlul volanului și a izbit cu putere un stâlp de curent.

În urma impactului, autoturismul a fost învârtit, iar stâlpul s-a prăbușit pe carosabil. Traficul în zonă este blocat, polițiștii de la fața locului luând hotărârea să devieze traficul pe o străduță lăturalnică.

În autoturism se aflau 4 persoane, șoferul, soția și cei doi copii minori de 8 și 2 ani. Toți cei patru au fost răniți. Femeia a rămas încarcerată între fiarele autoturismului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera.

„Echipajul cu medic comunică cu toate victimele. Acestea sunt conștiente, fără leziuni majore, stabile. Toate victimele au fost evacuate spre spital”, a declarat Annabella Muzsi, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Se pare că cei patru veneau din Danemarca și se îndreptau spre casă, spre Republica Moldova. Cel mai probabil șoferul a adormit la volan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis.