13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO/VIDEO: Ursul a atacat ieri seară iepurii pe strada Ghinzii

Se pare că ursul coboară tot mai des în zonele urbane, spre disperarea localnicilor care se trezesc cu animalele sfâșiate. Ieri seară ursul a atacat din nou o gospodărie. De data asta a făcut prăpăd printre iepuri.

Atacurile unor urși în locuințele din apropierea Bistriței se înmulțesc, în ultima vreme. Spre finalul lunii aprilie, un urs ataca porumbeii din Unirea și de pe Valea Ghinzii: 

FOTO/VIDEO: Urșii au dat atacul aseară în Bistrița. Au omorât și porumbei

Ieri locuitorii de pe strada Ghinzii au trecut din nou prin clipe de coșmar. Ursul le-a atacat iepurii, de această dată.

Ovidiu Mărginean care locuiește pe strada Ghinzii ne-a povestit de spaima prin care a trecut ieri seară. „Aseară, pe la ora 10, am fost vizitați de urs! A sărit în curte și mi-a rupt cuștile de iepuri…! A și omorât câțiva dintre ei!”, ne-a scris revoltat bistrițeanul. 

Acesta a vrut să tragă astfel un semnal de alarmă în legătură cu pericolul la care este supus. „Să vadă lumea odată ce fac urșii…! Vin la tine în curte și te omoară…!”, s-a mai plâns bistrițeanul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...