12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO/VIDEO: Ursul a atacat ieri seară iepurii pe strada Ghinzii

Se pare că ursul coboară tot mai des în zonele urbane, spre disperarea localnicilor care se trezesc cu animalele sfâșiate. Ieri seară ursul a atacat din nou o gospodărie. De data asta a făcut prăpăd printre iepuri.

Atacurile unor urși în locuințele din apropierea Bistriței se înmulțesc, în ultima vreme. Spre finalul lunii aprilie, un urs ataca porumbeii din Unirea și de pe Valea Ghinzii: 

FOTO/VIDEO: Urșii au dat atacul aseară în Bistrița. Au omorât și porumbei

Ieri locuitorii de pe strada Ghinzii au trecut din nou prin clipe de coșmar. Ursul le-a atacat iepurii, de această dată.

Ovidiu Mărginean care locuiește pe strada Ghinzii ne-a povestit de spaima prin care a trecut ieri seară. „Aseară, pe la ora 10, am fost vizitați de urs! A sărit în curte și mi-a rupt cuștile de iepuri…! A și omorât câțiva dintre ei!”, ne-a scris revoltat bistrițeanul. 

Acesta a vrut să tragă astfel un semnal de alarmă în legătură cu pericolul la care este supus. „Să vadă lumea odată ce fac urșii…! Vin la tine în curte și te omoară…!”, s-a mai plâns bistrițeanul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: