-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

FOTO/VIDEO: Ursul a atacat ieri seară iepurii pe strada Ghinzii

Se pare că ursul coboară tot mai des în zonele urbane, spre disperarea localnicilor care se trezesc cu animalele sfâșiate. Ieri seară ursul a atacat din nou o gospodărie. De data asta a făcut prăpăd printre iepuri.

Atacurile unor urși în locuințele din apropierea Bistriței se înmulțesc, în ultima vreme. Spre finalul lunii aprilie, un urs ataca porumbeii din Unirea și de pe Valea Ghinzii: 

FOTO/VIDEO: Urșii au dat atacul aseară în Bistrița. Au omorât și porumbei

Ieri locuitorii de pe strada Ghinzii au trecut din nou prin clipe de coșmar. Ursul le-a atacat iepurii, de această dată.

Ovidiu Mărginean care locuiește pe strada Ghinzii ne-a povestit de spaima prin care a trecut ieri seară. „Aseară, pe la ora 10, am fost vizitați de urs! A sărit în curte și mi-a rupt cuștile de iepuri…! A și omorât câțiva dintre ei!”, ne-a scris revoltat bistrițeanul. 

Acesta a vrut să tragă astfel un semnal de alarmă în legătură cu pericolul la care este supus. „Să vadă lumea odată ce fac urșii…! Vin la tine în curte și te omoară…!”, s-a mai plâns bistrițeanul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...