-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO/VIDEO: Ursul care teroriza locuitorii din Valea Vinului, capturat și relocat

Locuitorii din Valea Vinului au fost terorizați, în ultima săptămână, de un urs. Acesta cobora din pădure în gospodăriile oamenilor. În cele din urmă a fost capturat și relocat.

ISU BN a transmis numeroase mesaje de avertizare populației din Valea Vinului, în ultima săptămână. Un urs a coborât din pădure până în gospodăriile oamenilor.

Astăzi Moș Martin a vizitat curtea Domnului Ioji din Valea Vinului , ursul este crotaliat și aduce mari semne de întrebare, vă las pe voi să comentați…

P.S (Este al 4-lea urs semnalat în decursul a 2 săptămâni)” au scris pe Facebook cei din grupul Rodna.

Conform Mesager24, oamenii susțin că este același exemplar crotaliat, adus din altă zonă a țării. Și că pare o obișnuită să-și caute mâncare la tomberoane.

Ieri, în jurul orei 17.00, populația din valea Vinului a primit iarăși mesaj de avertizare. Ursul se plimba prin zona bisericii.

Primarul comunei Rodna a făcut solicitare ca ursul să fie prins și relocat. Lucru care s-a și întâmplat.

Ursul crotaliat ce se plimba prin Valea Vinului, comuna Rodna, a fost tranchilizat in după-masa de duminică pentru relocare în vârful munților Rodnei, pe un fond cinegetic. Vestea și fotografiile ne-au fost oferite de medicul veterinar Doru Sabadâș, cel care, alături de fratele său geamăn, Paul, de profesie tot medic veterinar, au efectuat operațiunea la care au participat jandarmii montani și reprezentanți ai fondului de vânătoare.

Acțiunea a avut loc la solicitarea expresă a primarului comunei Rodna, Valentin Grapini” a scris Mesager24.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...