15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

FOTO/VIDEO: Vilă de la ieșire din Bistrița, cuprinsă de flăcări!

Acoperișul unei vile cu două etaje – o clădire situată la ieșirea din oraș, spre Viișoara – a fost cuprins de flăcări, în urmă cu puțin timp. 5 autospeciale de pompieri intervin la fața locului.

Traficul pe DN17 este îngreunat, circulându-se alternativ. Întreaga zonă s-a umplut de fum.

La incendiul de la Viișoara, echipajul SAJ a găsit o femeie de 59 ani cu atac de panică și un bărbat de 63 ani cu arsuri la membrul superior drept. Li s-a acordat primul ajutor și ambii au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

UPDATE: 

În momentul producerii incendiului, acasă erau două persoane, părinții proprietarilor. Bărbatul de 63 de ani a încercat să stingă flăcările, suferind arsuri pe braț.

„Incendiul a fost lichidat. În urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, respectiv tavanul mansardei pe aproximativ 100 de metri pătrați”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/wuUrHMX4mB0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: