21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO/VIDEO: Vilă de la ieșire din Bistrița, cuprinsă de flăcări!

Acoperișul unei vile cu două etaje – o clădire situată la ieșirea din oraș, spre Viișoara – a fost cuprins de flăcări, în urmă cu puțin timp. 5 autospeciale de pompieri intervin la fața locului.

Traficul pe DN17 este îngreunat, circulându-se alternativ. Întreaga zonă s-a umplut de fum.

La incendiul de la Viișoara, echipajul SAJ a găsit o femeie de 59 ani cu atac de panică și un bărbat de 63 ani cu arsuri la membrul superior drept. Li s-a acordat primul ajutor și ambii au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

UPDATE: 

În momentul producerii incendiului, acasă erau două persoane, părinții proprietarilor. Bărbatul de 63 de ani a încercat să stingă flăcările, suferind arsuri pe braț.

„Incendiul a fost lichidat. În urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, respectiv tavanul mansardei pe aproximativ 100 de metri pătrați”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/wuUrHMX4mB0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: