8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

FOTO/VIDEO: Vilă de la ieșire din Bistrița, cuprinsă de flăcări!

Acoperișul unei vile cu două etaje – o clădire situată la ieșirea din oraș, spre Viișoara – a fost cuprins de flăcări, în urmă cu puțin timp. 5 autospeciale de pompieri intervin la fața locului.

Traficul pe DN17 este îngreunat, circulându-se alternativ. Întreaga zonă s-a umplut de fum.

La incendiul de la Viișoara, echipajul SAJ a găsit o femeie de 59 ani cu atac de panică și un bărbat de 63 ani cu arsuri la membrul superior drept. Li s-a acordat primul ajutor și ambii au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

UPDATE: 

În momentul producerii incendiului, acasă erau două persoane, părinții proprietarilor. Bărbatul de 63 de ani a încercat să stingă flăcările, suferind arsuri pe braț.

„Incendiul a fost lichidat. În urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, respectiv tavanul mansardei pe aproximativ 100 de metri pătrați”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/wuUrHMX4mB0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.