-4.3 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Vilă de la ieșire din Bistrița, cuprinsă de flăcări!

Acoperișul unei vile cu două etaje – o clădire situată la ieșirea din oraș, spre Viișoara – a fost cuprins de flăcări, în urmă cu puțin timp. 5 autospeciale de pompieri intervin la fața locului.

Traficul pe DN17 este îngreunat, circulându-se alternativ. Întreaga zonă s-a umplut de fum.

La incendiul de la Viișoara, echipajul SAJ a găsit o femeie de 59 ani cu atac de panică și un bărbat de 63 ani cu arsuri la membrul superior drept. Li s-a acordat primul ajutor și ambii au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

UPDATE: 

În momentul producerii incendiului, acasă erau două persoane, părinții proprietarilor. Bărbatul de 63 de ani a încercat să stingă flăcările, suferind arsuri pe braț.

„Incendiul a fost lichidat. În urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, respectiv tavanul mansardei pe aproximativ 100 de metri pătrați”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/wuUrHMX4mB0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: