-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

FOTO/VIDEO Within Temptation @ WTF Rock Festival: Nume uriaș în rock-ul mondial la Bistrița, show de zile mari

Finalul celui mai mare festival de rock din Bistrița-Năsăud i-a adus pe scenă pe Within Temptation, una dintre cele mai mari trupe ale lumii. Cu un repertoriu cunoscut de mulți și energie cât pentru 50.000 de oameni, Sharon Den Adel și trupa au făcut show de zile mari.

A treia zi de la WTF Rock Festival a început cu Viper Soup Complex care au încălzit puțin sângele în publicul adunat pe o căldură dogoritoare, în Parcul Industrial de la Sărata.

Aether și Project Renegate au adunat în jur rockerii iubitori și de muzică modernă. Iar stilurile diferite nu au stat în calea nimănui. Oamenii s-au simțit bine, berea a fost rece, iar seara abia începea.

Htehthtehmeth a readus misticul și magicul, trupa din Brașov fiind singura din România din ultima zi de festival. Au încălzit perfect publicul – din ce în ce mai numeros și nerăbdător de întâlnirea cu Within Temptation. Este una dintre cele mai tari trupe care au ca solist o femeie.

Bineînțeles, nu a lipsit deloc show-ul și divertismentul din farmecul trupei olandeze.

Within Temptation au fost electrizanți. Au fost exact ceea ce trebuie pentru un festival. A fost și public bun, iar lumea s-a simțit bine.

Au fost semnalate câteva incidente, cum este previzibil la un eveniment de asemenea anvergură. Dar niciunul nu a fost grav.

Metal simfonic, metal gotic și rock simfonic

Olandezii de la Within Temptation vin din inima orașului Waddinxveen și s-au întâlnit pentru prima oară în 1996.

Nu au fost ignorați după lansare, ba chiar au fost apreciați și destul de căutați. De mai multă faimă au avut parte după anii 2000, când piesele lor au devenit mai comerciale.

Cu toate astea, Within Temptation a devenit un reper al trupelor cu solist femeie care au avut și au succes în continuare.

După cele trei zile de festival, concluzia este una singură: Bistrița are și va avea nevoie mereu de asemenea festivaluri. Inclusiv nișa de muzică rock merită să aibă un spațiu de exprimare, la ea acasă, în Poarta Transilvaniei.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Inteleg si sustin astfel de organizari de concerte. Dar daca tot in parcul industrial se tine an de an, primaria ar putea monta panouri fonoabsorbante pentru astfel de ocazii, pentru ca muzica se aude pana aproape de centrul orasului de-a lungul raului. Nu mai vorbesc de partea de sud a orasului care a rasunat noaptea tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...