-4.2 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

FOTOREPORTAJ: Târgul de Paște „Produs în Bistrița-Năsăud”, bucuria familiei de sărbători

Sunt ai noștri și muncesc mult pentru ca noi să avem de toate pe masa de Paște, să facem cadouri frumoase celor dragi și să fim răsfățați de sărbători. Târgul de Paște „Produs în Bistrița-Năsăud” vă așteaptă până sâmbătă la ora 12:00 la măsuțele din jurul Bisericii Evanghelice.

Târgul de Paște „Produs în Bistrița-Năsăud” așteaptă bistrițenii și turiștii în jurul Bisericii Evanghelice în fiecare zi între 9 și 18, până în 7 aprilie, sâmbătă – până la ora 12.

Pâinea făcută cu drag de Saveta Ban, mierea bio, uleiurile de nucă și de semințe de dovleac presate, decorațiunile, podoabele create de Larisa Bancea, iile specifice zonei noastre și multe alte produse locale vă așteaptă până sâmbătă.  

Toate produsele sunt făcute de mâinile oamenilor din jurul nostru, sunt de calitate superioară – iar cei care cumpără de la târg reușesc astfel să ajute economia locală. Comercianții petrec zile întregi pentru a se pregăti să ofere celor care trec pe la ei mâncăruri delicioase, decorațiuni sau haine făcute chiar de ei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...