18.8 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Frizeria Mia, eveniment caritabil cu ocazia a 35 de ani de muncă. Banii adunați vor ajuta o familie din Urmeniș

Maria Soporan, una dintre cele mai cunoscute frizerițe din Bistrița, vrea să sărbătorească cei 35 de ani de muncă în domeniu printr-un eveniment caritabil.

După 35 de ani de activitate, de muncă și implicare alături de bistrițeni, Maria Soporan de la Frizeria Mia vrea să marcheze această aniversare aparte, prin muncă și caritate. Pe 12 ianuarie, Mia invită cât mai multe persoane să se tundă, iar ziua va fi dedicată copiilor pe care îi are în suflet.

„Tund de 35 de ani şi încă nu m-am săturat”, așa îmi spun mereu.

„Îmi plac foarte mult copiii. Știu de acești copii de la mama mea și vreau să îi ajut. Au 12 și 13 ani, locuiesc fără mamă și consider că au nevoie de puțin ajutor. Nu le lipsesc multe pentru că s-au obișnuit așa. Trebuie să le fim alături dacă noi am fost mai norocoși decât ei și îmi invit clienții, dar nu numai, să se îngrămădească la tuns. Toți banii strânși vor ajunge la copiii aceștia sub formă de hrană, alimente neperisabile, haine sau rechizite”, a declarat Maria pentru Bistrițeanul.ro.

Întrebată de unde i-a venit această idee, Maria ne-a spus: Tund de 35 de ani şi încă nu m-am săturat. Există posibilitatea de a sărbători un lucru de acest gen cu șampanie, invitați și alte lucruri. Însă de data aceasta m-am gândit să ajut niște suflete care au nevoie de puțin ajutor din partea noastră, a tuturor. Dedic ziua de mâine copiilor, iar cei care vor face un gest cât de mic vor schimba lumea, așa cum îmi place să spun. Fiecare act de bunătate ne schimbă!”

Cei doi copii cărora le vor ajunge donațiile sunt din Urmeniș. Unul are 12, iar altul 13 ani, sunt frați și au rămas fără mamă, locuind acum numai cu tatăl lor.

Cei care merg să se tundă pot inclusiv să doneze pentru această cauză. Adresa frizeriei este Strada Ursului, nr. 2A, Bistrița. 

Toate bunurile adunate vor fi duse familiei din Urmeniș săptămâna viitoare. Frizeria va fi deschisă de la 09:00-18:00.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...