18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

„Frumusețea e în noi, nu în aparențe!” Ținutele Torres Cerimonia, la Gala Atipic Beauty

Modele de viață în scaune rulante au făcut echipă cu artiști, sportivi de performanță, oameni de televiziune sau de afaceri la Gala Atipic Beauty, care s-a desfășurat aseară, la Palatul Parlamentului din București. Printre ținutele ce au putut fi admirate se numără Torres Cerimonia.

Artiștii, sportivii de performanță, oamenii de televiziune sau de afaceri au făcut echipa la Gala Atipic Beauty de aseară de la Palatul Parlamentului cu modele de viață în scaune rulante.

Aceștia au defilat pe podium în creații strălucitoare semnate de diferiți designeri, aducând un omagiu frumuseții ce există în oameni, dincolo de aparențe.

La eveniment a participat și Ramona Creța-Bugnar, antreprenoarea din Bistrița care deține, împreună cu soțul său, magazinul Torres Cerimonia din Cluj-Napoca. Aceasta a purtat o rochie spectaculoasă creată de designerul Tina Olari, iar Ovi Milian, unul dintre modelele de viață în scaun rulant, a defilat pe podium într-o ținută Torres Cerimonia.

”Seară a strălucirii, a emoțiilor, dar și a motivației, inspirației, menită să ducă spre o realitate mai bună. Mulțumesc, Ovi Milian pentru ce însemni ca om! Mulțumesc, Tina Olari pentru ținuta mea din aceasta seară și Torres Cerimonia, pentru ținuta lui Ovi!”, a transmis Ramona Creța-Bugnar.

Torres Cerimonia este un magazin al ținutelor rafinate, dar accesibile oricui dorește să iasă din tipare. De la consultanță vestimentară specializată, oferită pentru diversitatea de costume bărbătești, sacouri, cămăși, pantaloni, încălțăminte și toate accesoriile de care aveți nevoie într-un singur loc, până la ajustarea gratuită a costumului la croitor – pe stilul și linia corpului dumneavoastră, toate se regăsesc la Torres.

Mai multe despre Torres Cerimonia puteți citi AICI.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...