18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

„Frumusețea e în noi, nu în aparențe!” Ținutele Torres Cerimonia, la Gala Atipic Beauty

Modele de viață în scaune rulante au făcut echipă cu artiști, sportivi de performanță, oameni de televiziune sau de afaceri la Gala Atipic Beauty, care s-a desfășurat aseară, la Palatul Parlamentului din București. Printre ținutele ce au putut fi admirate se numără Torres Cerimonia.

Artiștii, sportivii de performanță, oamenii de televiziune sau de afaceri au făcut echipa la Gala Atipic Beauty de aseară de la Palatul Parlamentului cu modele de viață în scaune rulante.

Aceștia au defilat pe podium în creații strălucitoare semnate de diferiți designeri, aducând un omagiu frumuseții ce există în oameni, dincolo de aparențe.

La eveniment a participat și Ramona Creța-Bugnar, antreprenoarea din Bistrița care deține, împreună cu soțul său, magazinul Torres Cerimonia din Cluj-Napoca. Aceasta a purtat o rochie spectaculoasă creată de designerul Tina Olari, iar Ovi Milian, unul dintre modelele de viață în scaun rulant, a defilat pe podium într-o ținută Torres Cerimonia.

”Seară a strălucirii, a emoțiilor, dar și a motivației, inspirației, menită să ducă spre o realitate mai bună. Mulțumesc, Ovi Milian pentru ce însemni ca om! Mulțumesc, Tina Olari pentru ținuta mea din aceasta seară și Torres Cerimonia, pentru ținuta lui Ovi!”, a transmis Ramona Creța-Bugnar.

Torres Cerimonia este un magazin al ținutelor rafinate, dar accesibile oricui dorește să iasă din tipare. De la consultanță vestimentară specializată, oferită pentru diversitatea de costume bărbătești, sacouri, cămăși, pantaloni, încălțăminte și toate accesoriile de care aveți nevoie într-un singur loc, până la ajustarea gratuită a costumului la croitor – pe stilul și linia corpului dumneavoastră, toate se regăsesc la Torres.

Mai multe despre Torres Cerimonia puteți citi AICI.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...