17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Programul de la Aventura Park se modifică

Aventura Park cu traseele destinate bicicliștilor de pe Dealul Cocoș vor funcționa după un nou program, începând din acest weekend.

Zona se deschide începând cu ora 12:00 în fiecare zi de weekend și se încheie la ora 20:00.

Ultima urcare cu telescaunul se va face la ora 19:30.

„Noul program în Parkul de Aventură și pe traseele de bicicletă de la Pârtia de schi Cocoș Bistrița, începând cu weekendul acesta (18/19.06.2022)”, au anunțat cei de la Aventura Park.

Program:

Sâmbătă – 12:00-20:00

Duminică – 12:00-20:00

Taxe acces:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: