FOTO: Prinși în timp ce furau traverse de cale ferată, chiar în oraș!

8
8537

Un bărbat și o femeie au fost prinși de jandarmi în timp ce furau traverse de cale ferată.  Aceștia au fost surprinși chiar în oraș, la intersecția străzilor Cuza Vodă și Eroilor.

Jandarmii au surprins în această după-masă un bărbat și o femeie în timp ce furau traverse de cale ferată. Incidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Cuza-Vodă și Eroilor, în municipiu. Cei doi transportau cu un cărucior mai multe bucăți de traverse de cale ferată, din lemn.

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor două persoane actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, precizează Gerogeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Cele două persoane au ajuns pe mâna Poliției TF Bistrița-Năsăud, care va continua cercetările pentru furt.

 

 

 

8 COMENTARII

 1. Poate că le era frig – bieții de ei – și aveau nevoie de lemne de foc.
  Se vede că traversele sunt vechi și crăpate și nu pot folosi la altceva.
  Păcat că jandarmii nu pot fi judecați pentru că sunt răi la inimă.
  Dacă se poate, vă rog să-mi trimiteți datele lor de contact pentru că – cu toate că nu sunt bogat (nici pe departe) – le-aș trimite un braț de lemne.

 2. Sunt traversele ce le inlocuiesc cei de la CFR. Adica scot cele de vechi de lemn si pun din beton (se poat vedea cum sunt lasate pe toata lungimea caii ferate din Decebal pana dincolo de gara).
  „Ma bucur” ca sunt asa de vigilenti jandarmii si au reusit sa identifice si sa destructureze asa de repede aceasta complexa retea. Poate reusesc sa faca si acelasi lucru si cu cei care fura cu camioanele paduri intregi si deasemenea pe cei care comercializeaza si utilizeaza droguri.

 3. Mă faceți să râd! Asta e infracționalitatea in municipiu! Niste amărâți care au luat de foc niscaiva capete de traverse rupte și putregăite ce au fost înlocuite și abandonate acolo în plata domnului! Cu valoare zero! In loc sa se bucure CFR că le-au făcut curățenie! Mare realizare! Felicitări jandarmeriei române și poliției TF! Țineți-o tot așa!

 4. Sper să reveniți cu un articol cu ce s-a întâmplat cu bieții oameni!!! Este o rușine pentru jandarmeria română!!! Poate și bistrițeanul are un răspuns la această așa zisă știre
  Este dureros !!! Ar trebui arestați toți cei care adună gunoaiele altora. Cei care fură din păduri camioane cu lemne să fie ajutați….,.!

 5. Rog redacția ziarului să revină cu un articol despre aceasta rușine a jandarmeriei!!! Nu trebuie lăsată să facă exces de zel in detrimentul amărâților!!! Ar fi trebuit să arătați asta în articolul pe care l-ați publicat!!! Este strigător la cer !!! Sper că vom vedea articolul cât mai repede!!! Toată lumea este revoltată despre acest mare CAZ de furt ,care nu este furt!!! Mulțumesc eu și un grup de colegi de munca care așteptăm să fim Luminați.

 6. O să încerc cu un ONG să ajut acești oameni ca parte civilă. Nu este normal ce se întâmplă! Cum să îi acuzi de furt?!!? Ar fi trebuit să le mulțumiți că strâng din gunoaiele altora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.