19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Gabriel Lazany, candidat PSD la Primăria Bistrița: Ne dorim să găsim soluții pentru deschiderea unui centru de tratare a dependenței de droguri la Bistrița

Am văzut pe holurile spitalului prea multe lacrimi și familii distruse de flagelul drogurilor. Este fenomenul care ne otrăvește tinerii și comunitatea. Iar eu nu vreau să asist nepăsător”, a transmis Gabriel Lazany, candidatul PSD la Primăria Bistrița.

Gabriel Lazany, candidatul PSD la Primăria Bistrița, a participat ieri la un eveniment dedicat prevenției consumului de droguri printre tineri.

Acesta a recunoscut că – statistic vorbind – peste 10% ditnre tineri au consumat cel puțin o dată droguri.

Asta ne obligă să acționăm rapid și eficient. În același timp trebuie să le oferim suport celor care au căzut pradă consumului de droguri. Indiferent dacă sunt depedenți, sunt părinții acestora sau apropiații lor”, a mai spus Gabriel Lazany.

Acesta a explicat că în 22 septembrie a inițiat o modificare a structurii Spitalului Clinic din Bistrița. A solicitat Ministerului Sănătății înființarea unui CSM Pediatric în cadrul spitalului.

Cu ajutorul specialiștilor din spital ne dorim să oferim suport și sprijin tinerilor consumatori în fază acută. Urmând ca ulterior – cu ajutorul comunității – să găsim soluții pentru deschiderea unui centru de tratare a dependenței la Bistrița. Pentru că tinerii căzuți victime trebuie să fie pe mâini bune”, a mai spus Gabriel Lazany.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Județeană Bistriţa-Năsăud

Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 21240002

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.