1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

Gabriel Lazany, managerul Spitalului, unul dintre oamenii pe care președintele CJ Radu Moldovan i-ar susține la Primăria Bistrița

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, unul dintre oamenii pe care i-ar susține în postura de candidat la Primăria Bistrița la următoarele alegeri este managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany. Acesta are și un nume pentru Consiliul Județean, pe care intenționează să-l părăsească odată ce i se termină mandatul.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a vorbit și despre viitoarele alegeri locale, susținând că are 4 nume în minte deja pentru Primăria Bistrița. Două dintre persoane ar fi din afara partidului, iar două din interior.

Președintele CJ a fost de acord însă să dezvăluie doar unul dintre nume: Gabriel Lazany, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta a mărturisit că încă nu a discutat cu el acest aspect.

De asemenea, Radu Moldovan a subliniat faptul că nu va mai candida la nicio funcție executivă la următoarele alegeri locale, nici la Consiliul Județean și nici la Primăria Bistrița.

Unul dintre potențialii candidați la Consiliul Județean ar fi Bogdan Ivan, actualmente deputat PSD la primul mandat.

Întreaga emisiune la care a fost prezent Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.