16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Gabriel Lazany, managerul Spitalului, unul dintre oamenii pe care președintele CJ Radu Moldovan i-ar susține la Primăria Bistrița

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, unul dintre oamenii pe care i-ar susține în postura de candidat la Primăria Bistrița la următoarele alegeri este managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany. Acesta are și un nume pentru Consiliul Județean, pe care intenționează să-l părăsească odată ce i se termină mandatul.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a vorbit și despre viitoarele alegeri locale, susținând că are 4 nume în minte deja pentru Primăria Bistrița. Două dintre persoane ar fi din afara partidului, iar două din interior.

Președintele CJ a fost de acord însă să dezvăluie doar unul dintre nume: Gabriel Lazany, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta a mărturisit că încă nu a discutat cu el acest aspect.

De asemenea, Radu Moldovan a subliniat faptul că nu va mai candida la nicio funcție executivă la următoarele alegeri locale, nici la Consiliul Județean și nici la Primăria Bistrița.

Unul dintre potențialii candidați la Consiliul Județean ar fi Bogdan Ivan, actualmente deputat PSD la primul mandat.

Întreaga emisiune la care a fost prezent Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.