20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Gabriel Lazany, managerul Spitalului, unul dintre oamenii pe care președintele CJ Radu Moldovan i-ar susține la Primăria Bistrița

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, unul dintre oamenii pe care i-ar susține în postura de candidat la Primăria Bistrița la următoarele alegeri este managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany. Acesta are și un nume pentru Consiliul Județean, pe care intenționează să-l părăsească odată ce i se termină mandatul.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a vorbit și despre viitoarele alegeri locale, susținând că are 4 nume în minte deja pentru Primăria Bistrița. Două dintre persoane ar fi din afara partidului, iar două din interior.

Președintele CJ a fost de acord însă să dezvăluie doar unul dintre nume: Gabriel Lazany, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta a mărturisit că încă nu a discutat cu el acest aspect.

De asemenea, Radu Moldovan a subliniat faptul că nu va mai candida la nicio funcție executivă la următoarele alegeri locale, nici la Consiliul Județean și nici la Primăria Bistrița.

Unul dintre potențialii candidați la Consiliul Județean ar fi Bogdan Ivan, actualmente deputat PSD la primul mandat.

Întreaga emisiune la care a fost prezent Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!