27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Gata cu așteptarea la policlinică!? Șeful CJAS promite că cele mai căutate specialități vor avea mai mulți medici

Timpul lung de așteptare pentru a ajunge la medicii de la policlinică este unul dintre cele mai des întâlnite reproșuri ale bistrițenilor. Prezent la Bistrițeanul Live, directorul CJAS, Szekely Vilhelm a precizat că timpul de așteptare s-ar putea scurta la cele mai căutate specialități.

Bistrițenii au de așteptat și o lună pentru a prinde loc la consultații la unele specialități din Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a explicat de mai multe ori că medicii pot să facă un număr de norme, decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Prezent la Bistrițeanul Live, la „Sănătate pe limba ta”, directorul CJAS, Szekely Vilhelm a precizat că se vor face demersuri pentru asigurarea unui număr mai mare de medici, la specialitățile căutate:

„Am avut o discutie cu domnul manager (n.r. Gabriel Lazany, de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița). Am convenit că vor fi angajați medici specialiști în ambulatoriul clinic, acolo unde incidența bolilor și morbiditatea este crescută pe acele specialități. Cum sunt bolile de natură psihiatrică sau afecțiuni cardio-vasculare. O să vedeți că o să fie angajați medici și numărul de norme va fi mai mare”, a precizat Szekely Vilhelm, la Bistrițeanul Live.

Întreaga emisiune la care a fost prezent Szekely Vilhelm o puteți urmări mai jos:

Un proiect Bistrițeanul.ro susținut de MedTotal – Policlinica Ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta.

MEDTOTAL – Bistrița, Str 1 Decembrie, Nr 30

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...