6.7 C
Bistrița
miercuri, octombrie 5, 2022

Gențile de mână de la ANNA CORI, în atenția publicului feminin bistrițean

Sezonul călduros a debutat cu noi trenduri în materie de modă feminină, iar pe partea de accesorii s-au remarcat gențile din piele naturală de la ANNA CORI – celebrul magazin de încălțăminte și articole de marochinărie.

Atât cele de mână, cât și cele de umăr, respectiv gențile plic sau clutch-urile au cucerit iremediabil atenția publicului feminin din întreaga țară.

Pentru că există anumite standarde actuale în ceea ce privește imaginea fizică prezentată cu orice apariție în public, reprezentantele feminine tind să depună un efort peste așteptări pentru ca impactul outfit-urilor abordate să fie unul peste măsură.

Fiecare detaliu legat de vestimentație, de ținută contează și poate constitui un factor însemnat de influență asupră stării de spirit a purtătoarei. Cu siguranță că gențile sunt din rândul celor cărora orice doamnă și domnișoară acordă o atenție sporită la achiziționare.

ANNA CORI reprezintă un reper vizavi de acestea, chiar dacă și alte magazinele s-au făcut remarcate pe piața de profil. Publicul feminin bistrițean are oportunitatea de a investi în genți altfel, produse după înalte standarde ale calității, precum și în modele unice, inegalabile. Sunt câteva dintre aspectele la care orice femeie ar trebui să se raporteze, cu atât mai motivate fiind cele care doresc ținute perfecte până în cele mai mici detalii.

Ce se poartă în materie de genți de mână vara aceasta?

Întrucât nicio preferință feminină nu este la fel cu alta sau rareori se întâmplă să fie, colecția de sezon reprezentând genti de mana din piele de la ANNA CORI impresionează prin unicitatea modelelor, precum și prin diversitatea lor privind stilurile.

În forme, culori, croiuri, design, materiale și cu compartimentări diverse, aceste genți aduc acel plus de eleganță și rafinament ținutelor feminine, indiferent că stilul preferat este cel casual, elegant, office sau sport – casual. Faptul că nu există limitări din acest punct de vedere constituie un atu al brandului și un plus pentru clientele sale.

  • Se poartă texturi ale pielii dintre cele clasice, dar și cele care ies în evidența decorului prin detalii aparte. În acest sens pielea naturală cocco este o recomandare, regăsindu-se în portofoliul magazinului într-o paletă diversificată de culori, în tendințe în această vară. De altfel se diferențiază acestea și prin formă, fiind completate de barete ajustabile și detașabile, pentru cele care doresc să le poarte și pe umăr.
  • Sunt o încântare și gențile ovale, de dimensiuni mici, completate cu două barete detașabile și ajustabile, de umăr și de mână. Acestea sunt un excelent substitut al genților mari, ideale atunci când necesarul de adăugat în ele se referă la carduri, bani, telefon, chei și o oglindă, spre exemplu. Se regăsesc pe annacori.com sub denumirea INNA, fiind o linie specială de genți a magazinului.
  • În varianta mai mare este același model, care nu dispune însă de barete, iar închiderea se realizează prin magnet. Este vorba despre linia IDA, așa cum se regăsește aceasta în colecția de la ANNA CORI.

Pielea naturală este un material deosebit de rezistent, iar în cazul genților ANNA CORI, este supusă unui proces de prelucrare atent, care asigură păstrarea proprietăților sale, ce de altfel îi susțin și eficiența.

Fiecare detaliu ce vizează geanta, din orice linie ar face parte, prezintă o atenție aparte privind estetica. Astfel, cusăturile sunt fără cusur, lipiciul este utilizat responsabil, astfel încât să nu existe urme inestetice ulterior aplicării sale.

Detaliile decorative ca ștanțarea în piele a numelui brandului, precum și cusăturile decorative, alături de elementele metalice – toate au la bază calitatea, deci nu prezintă riscul de a se deteriora la primul contact cu apa, spre exemplu, sau când intervin alți factori nefavorabili.

Raportat la ocazie, fiecare reprezentantă feminină, atât din Bistrița, cât și din celelalte orașe ale țării are posibilitatea de a deveni centrul atenției prin ținutele abordate în această vară, iar ANNA CORI se asigură că oferă șanse egale vizavi de un asemenea obiectiv.

Pentru că pielea naturală este un material rezistent, prețios, luxuriant, iar iscusința cu care este prelucrată depășește standarde înalte, prețurile variază.

Cele interesate pot descoperi întreaga colecție de sezon atât în cadrul magazinului online – www.annacori.com/ro/, cât și în magazinele fizice extinse la nivelul întregii țări, ale căror locații exacte sunt disponibile pe site.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...