25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Ghinion în finala Cupei României. Heniu pierde la scor contra rivalei Olimpia Cluj

Heniu Prundu Bârgăului a întâlnit U Olimpia Cluj în finala Cupei României de fotbal feminin, la București, meci început la ora 13:00 pe stadionul destinat „stejarilor” de la Rugby.

Meciul a început prost și s-a terminat prost pentru fetele de la Heniu. Au avut determinare, însă clujencele au venit montate să își ia revanșa celor două egaluri care o amenințau să piardă campionatul.

Scorul la pauză a fost de 4-1 pentru U Olimpia Cluj, după două execuții ale lui Carmen Marcu impecabile, doi lobi care au depășit portarul și au intrat în poartă.

După pauză, a continuat munca chinuită de a egala Clujul. Ambele echipe au marcat superb din lovitură liberă, dar Heniu nu a rezistat și a trebuit să cedeze în final partida.

Scorul final a fost de 6 la 2, după ce Clujul a dominat partida, având un procent mare de posesie și mai multe atacuri periculoase, șuturi pe poartă și faze fixe.

Heniu Prundu Bârgăului se află la a treia finală pierdută din istoria clubului. Pe cealaltă parte o avem pe U Olimpia care a cucerit trofeul pentru a opta oară.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...